No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

 
 

núm. 208
Gener 2018

Facebook Twitter LinkedIn
acció
 
 
Un nou web per ajudar-te millor
 
Fer-te la vida més fàcil. Aquest és l’objectiu principal del nou web d’ACCIÓ, que s’estrena aquest gener. Un portal renovat perquè hi trobis d’una forma més clara i pràctica tot el que necessita la teva empresa per ser més competitiva. Navega per les 30 pàgines sectorials, capbussa’t entre les oportunitats de negoci que t’ofereixen els 109 països on arriben les Oficines Exteriors o identifica de seguida el servei que realment necessites.
 
Al nou web d’ACCIÓ hi trobaràs tots els serveis que t’oferim segmentats per temàtiques o formats. Còmodament podràs consultar tots els ajuts disponibles i t’assessorarem a mida sobre la millor manera d’innovar, finançar-te o sortir a l’exterior.
 
Precisament pels que volen viatjar, el nou web d’ACCIÓ és el portal ideal per descobrir les característiques i les oportunitats que ofereix el món a les empreses catalanes. Hi trobaràs fins a 109 pàgines individualitzades de tots els països on t’ajudem a fer negoci gràcies a les 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions.
 
A més a més, també posem al teu abast totes les novetats d’una trentena de sectors clau per a la nostra economia. Vols saber què es mou en Indústria 4.0, en alimentació o en smart cities? Ho tens disponible al nou web d’ACCIÓ!
 
I tot plegat de la mà d’un Banc de Coneixement que reuneix més de 1.300 continguts imprescindibles per competir en un mercat global cada cop més exigent. Connecta’t a ACCIÓ!
 
 
 
No t'ho perdis
 
Servei d’augment de vendes a l’exterior
 
 
Si ja tens experiència amb l’exportació, per què no expandir i millorar els teus resultats? El Servei d’augment de vendes a l’exterior posa al teu abast el coneixement i l’experiència sobre el terreny de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ a més de 100 països. Obtindràs un pla a mida del que necessita la teva empresa per multiplicar els èxits internacionals.
Augmenta les teves vendes a l’exterior!
 
 
 
Servei d’implantació empresarial a l’exterior
 
 
Més de 3.000 empreses catalanes ja tenen una filial a l’estranger. Vols ser la següent? El Servei d’implantació empresarial a l’exterior et facilitarà l’establiment legal, la cerca de socis i personal o et permetrà un autèntic soft landing. Aquests i molts altres avantatges els gaudiràs de la mà de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ, que et permetran establir-te als més de 100 països on treballen a peu de carrer. Implanta’t a l’exterior!
 
 
 
Descobreix
 
Les vides paral·leles dels clústers bascos i catalans
 
 
25 anys després d’institucionalitzar la política de clústers, Catalunya i el País Basc comparteixen trajectòries paral·leles en el suport a un ecosistema fonamental per potenciar la competitivitat de les empreses d’un mateix negoci o cadena de valor. Al seu darrere, Navarra intenta aprendre d’aquesta experiència per fer créixer el seu propi espai de clústers. Alberto Pezzi (ACCIÓ), David Fernández (SPRI) i Luis Goñi Navarro (SODENA), repassen similituds, diferències i aprenentatges mutus.
 
 
 
Com funciona la Compra Pública d’Innovació?
 
 
Una de les sortides que poden trobar les empreses innovadores també és la compra pública. En aquesta guia descobriràs què és, com funciona i quines són les principals oportunitats de negoci que impulsa el sector públic. Consulta la Guia de compra pública en innovació!.
 
 
 
Agenda
 
Investor Pitch Coaching
 
30/01/18 Barcelona
 
Sales Pitch Coaching
 
31/01/18 Barcelona
 
Missió en Contractació Pública Internacional a les Institucions Europees i al BERD
 
Inscripcions fins al 06/02/18 Brussel·les i Londres
 
Missió empresarial del sector Smart Cities a Nova York
 
Inscripcions fins al 12/02/18 Nova York
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal