No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

 
 

núm. 209
Gener 2018

Facebook Twitter LinkedIn
acció
 
 
La volta al món comença a l’Àfrica
 
Un any més, des d’ACCIÓ t’acompanyem a fer la volta al món. Un recorregut de la mà de les 40 Oficines Exteriors de Catalunya, que arriben a més de 100 països. Per arribar-hi, però, no sempre et caldrà agafar un avió. Al llarg d’aquest 2018 gaudirem de diversos International Business Days, setmanes on posar el focus en una àrea concreta amb la visita dels directors de les Oficines i seminaris especialitzats. I per començar, et portem a casa l’Àfrica i el Pròxim Orient.
 
A partir del 12 de febrer, tindràs una setmana per entrevistar-te amb els responsables de les oficines d’Accra, Casablanca, Nairobi, Johannesburg, Dubai, Istanbul, Teheran o Tel-Aviv que, conjuntament, t’ajuden a fer negoci a més de 30 països. L’Àfrica i el Pròxim Orient són cada cop més importants per a les empreses catalanes, amb augments de les exportacions del 31,9% i el 47,9% respectivament als últims anys.
 
L’alimentació halal, els materials de construcció i l’hàbitat, les tecnologies mèdiques, els mercats de Sud-àfrica i Moçambic o el know how industrial són les temàtiques que descobriràs durant les jornades dels International Business Days - Focus Àfrica & Pròxim Orient.
 
Més enllà de sectors concrets, també podràs conèixer les particularitats d’uns mercats que ja no són desconeguts per a les empreses catalanes. Companyies com Siemsgluss t'expliquen com posar-hi els peus des del Marroc; i d’altres com Tecnoambiente, la perseverança necessària per triomfar a l’oest africà. Aquest 2018 comencem la volta al món des de l’Àfrica i el Pròxim Orient. Ens hi acompanyes?
 
 
 
No t'ho perdis
 
Missions empresarials del 2018
 
 
Conèixer nous mercats és més senzill amb les Missions empresarials. Visita els països del teu negoci del futur, coneix socis i clients potencials. Tot plegat amb les facilitats d’anar-hi de la mà d’ACCIÓ, que t’obre les portes necessàries per fer més fàcil la teva arribada a nous mercats. Consulta el calendari de Missions 2018!
 
 
 
40 oficines al teu servei
 
 
La Xarxa d’Oficines Exteriors de Catalunya t’ajuda a fer negocis a més de 100 països. Consulta el mapa amb les 40 oficines que ACCIÓ té repartides pel món i aprofita tot el seu coneixement sobre el terreny. 30 anys d’experiència consolidant el negoci internacional de les empreses catalanes és al teu abast. Aprofita’l!
 
 
 
Descobreix
 
ICO, tecnologia blockchain per finançar-se
 
 
Tres lletres han sacsejat l’actualitat del finançament de pimes i startups els darrers mesos: ICO. Darrere d’aquestes sigles s’hi amaga el concepte Initial Coin Offering, un procés pel qual es recapta capital mitjançant l’emissió de monedes virtuals (per exemple, bitcoin) amb tecnologia blockchain. En el darrer Esmorzar de Finançament hem descobert com funciona.
 
 
 
L’ecosistema de les empreses socials a Catalunya
 
 
Tenir com a objectiu assolir un impacte positiu a la societat, reinvertir el 100% dels beneficis i aconseguir més d’un 50% dels ingressos a través de la facturació. Aquests són els requisits que defineixen les gairebé 300 empreses socials presents a Catalunya. En aquest estudi descobrim la seva realitat i els reptes que encara han de superar.
 
 
 
Agenda
Brokerage Event del Mobile World Congress 2018
 
Inscripcions fins al 12/02/18
Barcelona
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la Competitivitat de l'Empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal