Núm. 214. Dijous, 05 d'abril del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Si hi ha negoci, hi ha una missió
 

Descobrir els mercats on hi ha potencial de negoci és tan senzill com consultar el Cercador de missions empresarials d’ACCIÓ. Si a algun país hi ha negoci, hi ha una missió!

Les missions internacionals són una de les eines més efectives, ràpides i econòmiques per potenciar la internacionalització de la teva empresa. El seu format reduït, amb una mitjana de vuit participants, potencia l’impacte de les seves agendes col·lectives i individuals. A les missions pots conèixer els contactes estratègics de cada país i sector, i és el viatge ideal per conèixer de primera mà les possibilitats que ofereix el mercat per a la teva empresa.

Al Cercador de missions trobaràs tant aquelles organitzades per ACCIÓ com les que impulsen patronals, clústers, entitats sectorials o Cambres de Comerç de Catalunya. Pots filtrar la informació per sectors o conèixer específicament les que es faran a l’Àfrica i l’Orient Mitjà, Amèrica, Àsia-Pacífic o Europa. Tria, remena i troba la missió que més s’ajusta als teus reptes internacionals. A més, moltes missions empresarials coincideixen amb una fira o un esdeveniment singular, de manera que podràs accedir al punt de trobada del teu sector i, fins i tot, disposar d’un estand compartit.

L’any passat, més de 600 empreses catalanes van recórrer el món amb les missions d’ACCIÓ. La Xina, Colòmbia i els Estats Units encapçalen una llista amb 50 destinacions diferents:

Encara no has participat a cap missió empresarial? Vols repetir? Troba la teva i no et quedis enrere!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Oficina tècnica de barreres a la internacionalització
 
 
T’has trobat amb un tràmit inesperat? Et demanen un document que desconeixies? Et falta una llicència imprescindible que t’atura una operació? Els negocis a l’exterior sovint presenten barreres tant en origen com en destí que poden posar en risc el creixement internacional de la teva empresa. L’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització és al teu servei per ajudar-te a superar-les. Consulta-hi tots els teus dubtes i oblida els obstacles del teu negoci a l’exterior!
 
 
 
Servei d’assessorament financer
 
 
Cada empresa és un món i té les seves necessitats de finançament. Per trobar el que més s’ajusta al teu projecte, t’ajudem a trobar les fonts que més se t’adapten i t’orientem cap als instruments financers que millor t’encaixin. Els nostres experts analitzaran a fons les necessitats de la teva empresa i t’acompanyaran en els passos necessaris. Apunta’t al millor consell financer!
 
 
 
Descobreix
 
L’inversor respon: Pere Mayol i els ‘innovation lovers’
 
 
Amb una dilatada trajectòria com a business angel, experiència en capital risc i emprenedoria corporativa, Pere Mayol és un dels noms de referència en la inversió a Barcelona. Un grup reduït d’emprenedors ha pogut fer-li totes les preguntes que ha volgut al cicle L’inversor respon abans de sotmetre’s al nostre qüestionari. Descobreix els secrets d’aquest inversor enamorat de la innovació.
 
 
 
Alimentació i begudes a Catalunya
 
 
Vols saber-ho tot d’un dels sectors de referència de l’economia catalana? Aquest estudi d’ACCIÓ analitza fins a l’últim detall les característiques de les empreses d’alimentació i begudes al nostre país. A més, et presenta les seves millors oportunitats internacionals. En la setmana més gastronòmica de l’any, alimenta el teu coneixement sobre aquest sector!
 
 
 
Agenda
 
Missió en contractació pública internacional
 
Inscripcions fins al 27/04/18
 
Matchmaking Event a la Free From Food Expo a Estocolm
 
Inscripcions fins a l’1/05/18   Kista
 
Paris Regional Business Meeting
 
 
Inscripcions fins al 04/05/18   París
 
Reunions B2B en el marc de la fira MTEX a Alemanya
 
Inscripcions fins a l’11/05/18   Chemnitz
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Nova York: Always ahead
 
 
 
A mig camí entre la seu de les Nacions Unides i l’Empire State es troba l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Nova York. Els Estats Units sempre van un pas endavant, molt avançats tecnològicament, però també es tracta d’un mercat molt diversificat i amb un gran pes del sector serveis, el qual suposa ja més de dos terços del PIB. Si vols que la teva empresa entri als Estats Units per la porta gran, busques contactes, distribuïdors o nous clients a l’altra banda de l’Atlàntic, contacta’ns i parla amb el director de l’oficina de Nova York.
 
 
 
Buenos Aires:
Connecta amb Amèrica Llatina
 
 
L’oficina d’ACCIÓ a Buenos Aires ha endegat prop d’un centenar de projectes des del 2015. Les empreses catalanes que els han liderat són de diversos sectors empresarials, amb un protagonisme especial dels sistemes industrials, les indústries de l’experiència, i la química i l’energia. Si vols crear-te una agenda de contactes a Amèrica Llatina, si vols fer prospecció de mercats a Argentina, Bolívia, Paraguai o Uruguai, si busques canals de distribució o si vols introduir-te a aquests mercats, contacta’ns!
 
 
 
Ajuts
 
Convocatòries obertes
 
Acreditació d'entitats i empreses TECNIO
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la Competitivitat de l'Empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal