No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

 
Núm. 216. Dimecres, 02 de maig del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
No et quedis sense plaça a la Setmana de la Internacionalització!
 

Potser tots els camins porten a Roma, però no totes les vies que agafa una empresa porten a l’èxit. Si vols que la teva empresa creixi, el camí passa per la internacionalització

Un any més, i ja en van 25, des d’ACCIÓ t’acompanyem perquè trobis la teva ruta de futur en una nova Setmana de la Internacionalització. Del 14 al 18 de maig tens una cita amb les millors connexions i tendències per explorar les oportunitats que t’esperen arreu del món. Apunta’t a la Setmana de la Internacionalització!

Participa als Export Workshops 2.0!

Enguany, la Setmana t’ofereix un programa renovat, més obert i interactiu. Una de les grans novetats són els Export Workshops 2.0, sessions amb dinàmiques participatives i innovadores dividides en quatre grans àrees: salut, cosmètica i biotecnologia; automoció i mobilitat sostenible; agroalimentació i packaging; i disseny, moda i turisme.

Cada Export Workshop 2.0 tindrà un carrusel de pitchs de 10 directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Un cop acabin, cada director seurà a una taula amb cinc participants. Durant una hora, coneixeràs casos concrets i compartiràs les teves expectatives, dubtes i experiències. Afanya’t a escollir el teu Export Workshop 2.0 perquè les places són limitades!

6 x 10 = negoci

Durant la Setmana també tindrem vuit sessions temàtiques 6x10: sis experts, 10 minuts cadascun. En total, tens al teu abast 48 ponents per descobrir les noves tendències en vendes i expansió internacional.

Vols saber-ho tot sobre internacionalitzar el teu e-commerce? T’agradaria descobrir com fer de la logística una eina estratègica per a les exportacions de la teva pime? Potser t’interessa més conèixer com s’alimenta l’American Dream? Si no et cal anar tan lluny, pots descobrir com atacar els mercats madurs europeus.

Si tens la mirada fixada a l’Orient, tens l’oportunitat de conèixer el potencial de l’economia ‘silver’ a l’Àsia o com cooperar tecnològicament amb la Xina. I si el que t’atreu és l’exportació de serveis a l’Amèrica Llatina i a l’Àfrica, també en tindràs una sessió específica. Tot plegat sense oblidar les múltiples opcions per finançar el teu creixement internacional. Tria, remena i apunta’t a tots els 6x10 que t’interessin!

Troba el camí de l’èxit, el del negoci a l’exterior! Apunta’t a la Setmana de la Internacionalització!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Porta el teu prototip a la fàbrica
 
 
 
Si ets una startup industrial i ja tens el teu primer prototip, l’IQS Next Tech t’ajuda a portar-lo a la fàbrica! Durant sis mesos, aquest programa impulsat per ACCIÓ et permetrà accelerar el procés amb la metodologia de l’IQS Tech Factory. Obtindràs sessions de treball individuals amb experts d’empreses industrials i treballaràs la conceptualització i el desenvolupament del prototip amb professionals de departaments de producció. Apunta’t al Next Tech!
 
 
 
Estigues a punt pel nou TECNIOspring Plus!
 
 
Tens algun projecte de recerca al cap? La nova convocatòria de TECNIOspring Plus és a punt d’obrir i et pot finançar al 100% un ajut per contractar personal d’R+D experimentat que el porti a terme. No et relaxis, troba ja l’investigador que necessites i definiu el projecte per presentar-lo tan bon punt obri la nova convocatòria. Consulta tota la informació i no ajornis més els plans d’R+D!
 
 
 
Descobreix
 
Com detectar les pimes i startups que menteixen
 
 
L’economista Oriol Amat analitza els fraus més habituals en pimes i startups, els motius per dur-los a terme i els perfils més corrents de defraudadors. Alhora, però, també explica el més important: els senyals que poden ajudar a detectar-los. Repassa aquí tot el que ha donat de si l’últim Esmorzar de Finançament.
 
 
 
Clústers que van de la mà
 
 
 
La celebració periòdica de jornades Interclúster permet estrènyer la col·laboració entre clústers i generar nous projectes que complementin la seva cadena de valor. Una oportunitat que ja exploren clústers com el de l'aigua o el de tecnologies fotòniques. Descobreix els avantatges de la cooperació entre els clústers catalans i els bascos i navarresos.
 
 
 
Agenda
 
Design Thinking per a la resolució innovadora de problemes
 
10/05/18 Sant Quirze del Vallès
 
Reunions B2B en el marc de la fira MTEX a Alemanya
 
 
Inscripcions fins a l’11/05/18   Chemnitz
 
Sales Pitch Coaching
 
 
14/05/18 Barcelona
 
Reunions B2B en el marc de la fira COMPUTEX a Taiwan
 
Inscripcions fins al 18/05/18   Taipei
 
 
30 anys d’ACCIÓ al món
 
Panamà: Vols fer negoci a Amèrica Central?
 
 

Panamà és la porta d'accés empresarial a Centreamèrica. Una economia oberta, amb estabilitat monetària (basada en el dòlar) i un sistema bancari sòlid, juguen a favor d'aquesta nació amb ubicació geoestratègica. L’oficina d’ACCIÓ a Panamà ha acompanyat, des del 2015, una vuitantena de projectes catalans a accedir a Panamà, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Hondures i Nicaragua. Vols trobar-hi nous clients, contactes o distribuïdors? Contacta’ns

 
 
 
Lima: Mercats emergents a Amèrica Llatina
 
 

El Perú busca béns d’equipament per a la construcció, el processament d’aliments i la mineria. Si vols aprofitar el tractat de lliure comerç entre el país americà i la Unió Europea, així com les mesures favorables per a la inversió estrangera, l’oficina d’ACCIÓ a Lima et pot ajudar. Des del 2014, l’oficina està apropant el mercat peruà a les empreses catalanes a través de cerca de canals de comercialització i de prospecció del mercat. Vols més informació? Contacta’ns

 
 
 
Ajuts
 
Convocatòries obertes
 
Acreditació d'entitats i empreses TECNIO
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la Competitivitat de l'Empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal