No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

 
Núm. 217. Dimecres, 16 de maig del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Omple’t la motxilla d'innovació: 12+1 inspiracions emprenedores per anar al BizBarcelona 2018
 

L’emprenedoria és una malaltia de propagació ràpida i pronòstic incurable. Els emprenedors ho són quan tenen poc més que un somni, quan estan perdent hores de son amb la seva startup o quan busquen les maneres de mantenir innovadora, hungry i fool la seva empresa ja consolidada.

L’emprenedoria és l’ingredient imprescindible de la competitivitat. I té la seva cita anual a Barcelona els propers 30 i 31 de maig al BizBarcelona. El BizBarcelona s’ha consolidat com un espai generador d’oportunitats de negoci i networking i posa a l’abast de tothom noves eines empresarials i de finançament.

Ara que ve el BizBarcelona, et portem un seguit d’eines, entrevistes i materials que excitaran el teu virus emprenedor:

Per obrir boca, recupera alguns dels millors continguts d’edicions recents del BizBarcelona.Els trobaràs
al Banc de Coneixement empresarial d’ACCIÓ: 

Joan Riera: El pla de negoci (el que no t’ensenyen els llibres)
Jerome Engel: Lean Startup Model
Joaquim Carbonell: Eines de gestió del coneixement per innovar
Jordi Pi: Storytelling: marques que creen contes col·laboratius
Steve Blank: Com muntar una startup i no morir en l’intent
 

Vols saber com són els projectes que funcionen? Vols inspirar-te en les millors idees emprenedores?
 
Consulta els millors projectes que es van presentar l’any passat al Fòrum d’Inversió i coneix què va moure i com van moure’s els guanyadors d’aquesta i altres edicions.
 

De ser emprenedor a fer una startup hi ha un pas. Un pas molt important.
 
Coneix el full de ruta de les startups segons un emprenedor obsessiu com Howard Love.
 
Descobreix com un altre serial entrepreneur com Dídac Lee s’ha convertit en emprenedor entrenador.
 
Coneix un campió d’Europa com Ferran Martínez, que connecta el món de l’esport amb el de l’emprenedoria.
 

Per últim: vols trobar el millor finançament per a la teva startup? Vols trobar benzina per al teu projecte emprenedor?
 
El Recomanador de finançament alternatiu et suggerirà les solucions que millor s’ajustin al teu projecte en només 5 clics!
 

En l’edició 2018 del BizBarcelona podràs identificar els aspectes clau per fer front a la transformació digital i tecnològica de la teva empresa, trobar solucions per al creixement de la teva pime o descobrir les noves tendències que revolucionaran el món de l’empresa en el futur immediat.
 
Consulta el programa complet del Biz Barcelona 2018 i fes la teva tria entre més d’un centenar de continguts i oportunitats.
 
A més, perquè no tinguis cap excusa per perdre’t el BizBarcelona 2018, fes servir el codi de descompte especial d’ACCIÓ i aconseguiràs un 40% de descompte sobre el preu de l’entrada.

 
 
 
No t'ho perdis
 
Road to Boston, el salt de qualitat de la teva ‘startup’
 
 

Si ets una startup del sector ehealth, tecnologies mèdiques, ciències de la vida, farma o biotech, no cal que et digui ningú que Boston és l’ecosistema més competitiu del món en aquests àmbits. Gràcies al programa Road to Boston en només sis mesos hi podràs posar a prova el teu model de negoci i establir-hi els primers contactes, tal com ja ha fet l’empresa Bicosome.

Podràs fer dos viatges d’una setmana amb una agenda de reunions adaptada al teu projecte i gaudiràs de 50 hores de consultoria especialitzada amb mentors de gran prestigi en aquest ecosistema. Apunta’t al Road to Boston! Tens temps fins al 24 de maig!

 
 
 
Focus en els mercats d’Amèrica
 
 
 

Si estàs pensant a expandir el teu negoci a altres països et proposem que exploris les oportunitats que t’ofereixen els mercats americans. Del 21 al 25 de maig tens l’oportunitat de conèixer en detall les tendències sectorials i les portes que se’t poden obrir a l’altra banda de l’Atlàntic. No et perdis els tallers dels International Business Days - Focus Amèrica i sol·licita reunions amb els experts en els mercats que més t’interessin.

 
 
 
Descobreix
 
L’’agritech’ català obre les portes
 
 

Importadors i distribuïdors de Rússia, Azerbaidjan, Turquia, Romania i el Perú buscaran aquest octubre a Catalunya la tecnologia avançada que els permeti millorar el coneixement i les solucions per a les seves grans extensions agrícoles. Descobreix què els interessa comprar a les empreses catalanes i apunta’t a la Missió inversa per ser un dels amfitrions, ensenyar-los els teus productes i concertar-hi reunions. Inscriu-t’hi abans del 25 de maig!

 
 
 
Competir a través de la compra pública d’innovació
 
 

La innovació és un dels camins per on les empreses més petites poden competir amb les grans. Per exemple, en els processos de compra pública d’innovació. La catalana 8wires, especialista en gestió de dades, ho ha demostrat amb l’obtenció d’un contracte de 75.000 euros per a la primera fase d’una licitació europea que buscava noves solucions als reptes plantejats per diversos hospitals. Descobreix la seva història i com la compra pública d’innovació pot ser un camí per competir!

 
 
 
Agenda
International Business Days
Focus Amèrica
 
Del 21 al 25/05/18
Barcelona, Girona, Lleida, Manresa i Tarragona
 
Properes missions
empresarials
 
Tanquen inscripcions aviat
 
Vols exposar al IoT Solutions World Congres 2018?
 
Inscripcions fins al 18/05/18
L'Hospitalet de Llobregat
 
Investor Pitch
Coaching
 
23/05/18   Barcelona
 
Presentació pràctica del
Catalonia Trade Portal
 
23/05/18 La Seu d'Urgell
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Montreal: El Canadà, la 10a economia mundial
 
 
El Canadà és la desena economia més rica del món. Un país obert al comerç exterior i un gran soci dels Estats Units. El setembre del 2017 va entrar en vigor un tractat de lliure comerç entre el Canadà i la UE (CETA) que afavoreix les exportacions. L’oficina d’ACCIÓ a Montreal pot ajudar-te a cercar canals de comercialització, a fer-te agendes de contactes, estudis de mercat, a seleccionar personal i fins i tot a comercialitzar la teva innovació i projectes d’R+D.
 
 
 
São Paulo: Exportacions catalanes al Brasil
 
 
Catalunya exporta, principalment, matèries plàstiques, productes farmacèutics i maquinària al Brasil i l’oficina d’ACCIÓ a São Paulo et pot ajudar a introduir-te a aquest mercat, el de major potencial de l’Amèrica del Sud. A través de l’oficina, han fet negocis amb el Brasil empreses catalanes de sistemes industrials, indústries de l’experiència i química i energia. Actualment, el país també està apostant fort per les solucions smart per aprofitar la seva infraestructura urbana. T’ajudem a comercialitzar els teus productes i serveis i a implantar-t’hi!
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la Competitivitat de l'Empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal