No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

 
 
núm. 218. Dimecres, 30 de maig del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
8 històries per fer negoci al món
 

Cada empresa té una història. A la 25a Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ n’hem reunit més de 400; les que han passat pels diferents seminaris, sessions de networking i entrevistes. Totes són interessants, però n’hem seleccionat vuit que resumeixen bona part del que cal saber abans, durant i després del procés d’internacionalització. Són les 8 històries per fer negoci al món. Les vols conèixer?

Descobreix com s’ho fa Desigual per vendre als Estats Units a través de la xarxa, els principals reptes logístics del món actual o quines són les tres preguntes que s’ha de fer una startup abans de decidir que vol instal·lar-se a Silicon Valley.

També pots conèixer com una pime catalana s’ha convertit en exportadora al cor d’Europa, els reptes tecnològics i culturals de l’economia silver o les particularitats d’exportar serveis. A més, tens al teu abast l’experiència d’un advocat expert en protecció de la propietat intel·lectual a la Xina i un exemple de les noves eines de finançament alternatiu per a la internacionalització. 

Si vas venir als seminaris i no vas tenir temps d'apuntar-ho tot, no pateixis. Consulta el que t'interessa i descarrega-te'n els materials.

La Setmana de la Internacionalització 2018 ja ha passat, però les seves històries es queden. Amb quina t'identifiques?

 
 
 
No t'ho perdis
 
Servei de contractació pública internacional
 
 
 

Accedir al negoci de la compra pública internacional és més assequible si t’ajuden. A ACCIÓ hi tens consultors especialitzats en licitacions que, amb el suport de la xarxa de 40 Oficines Exteriors, t’ajudaran a prioritzar mercats i sectors o a identificar actors rellevants. El servei de contractació pública internacional és el teu millor aliat per millorar les vendes a clients públics. Consulta’ns per conèixer-ne tots els detalls!

 
 
 
Acredita’t com a agent de suport a la internacionalització!
 
 
 

Si ets una entitat de promoció o assessorament en processos d’expansió internacional, fins al 29 de juny tens temps per acreditar-te com a agent de suport a la internacionalització. Un segell de la Generalitat de Catalunya que reconeix i acredita la teva experiència com un dels millors companys de viatge que pot trobar l’empresa catalana en el seu procés de creixement a l’exterior. Descobreix els avantatges d’estar acreditat i sol·licita el teu segell!

 
 
 
Descobreix
 
10 idees per recordar
del MWC 2018

 
 
 

Un any més, Barcelona ha estat el punt de trobada de la indústria mòbil. Superada l’emoció del moment, és l’hora d’extreure les idees que cal recordar-ne i gravar a la memòria. En una edició on potser no s’han vist tantes novetats espectaculars com en altres anys, el MWC 2018 sí que ens ha permès entendre quines tecnologies s’han consolidat i quines no. Descobreix les 10 idees per recordar del MWC 2018.

 
 
 
Anàlisi de les exportacions catalanes 2017
 
 
 

Les vendes a l’exterior de les empreses catalanes han assolit el setè any consecutiu de rècord històric i ja superen els 70.000 milions d’euros, una xifra un 8,7 % superior a la del 2016. Vols saber quins sectors tenen més èxit? Els països on més exporten les empreses catalanes? Consulta i descobreix totes les dades en aquest informe.

 
 
 
Agenda
Missió empresarial en el marc de la fira BioJapan
 
Inscripcions fins al 31/05/18
Yokohama
 
Fira ITS World Congress 2018 de mobilitat intel·ligent
 
Inscripcions fins a l’1/06/18 Copenhaguen
 
Missió empresarial sobre el sector de l'aigua
 
Inscripcions fins a l’1/06/18 Nova Orleans
 
Reunions B2B a la fira CEBIT d’innovació i digitalització
 
Inscripcions fins al 04/06/18 Hannover
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Istanbul: Un mercat creixent, proper i amb gran potencial
 
 
 

Amb 16 anys de creixement consecutiu, un acord de lliure circulació de productes industrials amb la UE, i inversions previstes per modernitzar la xarxa ferroviària i per impulsar les energies renovables, Turquia es presenta com un destí més que interessant per a les empreses de casa nostra. Si vols fer negoci a Turquia o a l’Azerbaidjan, l’oficina d’ACCIÓ a Istanbul t’ajudarà!

 
 
 
Sydney: L’economia exòtica més dinàmica
 
 
 

L’oficina d’ACCIÓ a Sydney és el teu soci necessari per accedir als mercats d’Austràlia i Nova Zelanda. L’enorme distància i les peculiaritats d’aquests mercats de destí, els més occidentalitzats dels mercats exòtics, fan que la funció de la nostra oficina sigui clau perquè puguis entrar-hi minimitzant riscos i amb garanties d’èxit. Informa-te’n!

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la Competitivitat de l'Empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal