No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 214. Dimarts, 12 de juny del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Venir al Fòrum serà la teva millor inversió
 

Si tenies plans per al matí del 20 de juny, ja els pots ajornar. La cita del dia és el Fòrum d’Inversió, que un any més es convertirà en l’espai on conèixer els millors projectes emprenedors i establir contacte amb desenes d’inversors. 21 pitchs, 24 inversors al jurat, centenars de reunions a l’espai de networking i França com a país convidat. Què més necessites per bloquejar la teva agenda i venir al Fòrum?

Com en qualsevol inversió, dissenyar una bona estructura de finançament és imprescindible. Per això el Fòrum conté diverses peces. Una de les principals és l’emoció i l’adrenalina que genera la competició amb les presentacions de les startups finalistes. 21 projectes seleccionats entre més de 100 candidatures que es posen a prova en tres categories (ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies).

Cada startup disposa d’un minut per captar l’interès de l’auditori. Les nou finalistes sorgides del vot del públic tindran cinc minuts més per convèncer els 24 inversors del jurat i optar a ser la successora d’AE Innova, la startup vencedora del 2017.

Ara bé, bona part del ROI que obtindràs per assistir al Fòrum d’Inversió és la quantitat i qualitat dels contactes que hi faràs. Es tracta d’un lloc únic per trobar-te cara a cara amb l’ecosistema emprenedor i inversor. Encara ets a temps d’apujar la teva aposta inscrivint-te al networking més esperat de l’any, on podràs confeccionar una agenda de reunions sèrie A.

Al Fòrum també hi seran presents diversos inversors francesos, en representació del país convidat en aquesta edició. També ho farà Jean de La Rochebrochard (Kima Ventures), que serà l’encarregat d’obrir l’esdeveniment amb la ponència What does it take to build European tech giants? Conèixer de primera mà un dels ecosistemes europeus més actius en inversió en startups és la millor manera de tancar la ronda de finançament que t’ofereix el Fòrum d’Inversió.

Demostra que saps invertir el teu temps, vine al Fòrum!

 
 
 
No t'ho perdis
 
INNOTEC: cofinancem el teu projecte d’R+D+i
 
 
 

Un nou material adhesiu per fer un producte més sostenible o redefinir el sistema d’envasat per agilitzar la producció. Qualsevol idea que tinguis al cap per fer créixer la teva empresa es pot fer realitat amb els ajuts INNOTEC. Si tens un projecte d'R+D+i d’entre 25.000 i 150.000 euros, els ajuts INNOTEC et poden subvencionar fins a un 70 % del seu cost. Tens temps fins al 9 d’agost per sol·licitar-lo!

 
 
 
TECNIOspring Plus: ajuts del 100% per contractar talent en R+D
 
 

T’agradaria incorporar personal d’R+D experimentat a la teva empresa? Els ajuts TECNIOspring Plus ho fan possible. Durant dos anys et financen el 100% del salari de l’investigador que necessites per dur a terme el projecte. Troba el teu investigador i posa en marxa l’R+D! Tens temps fins al 2 d’agost per sol·licitar el TECNIOspring Plus.

 
 
 
 
Descobreix
 
Flaix Empresarial de Catalunya
 
 
 

El primer trimestre del 2018 ha estat de rècord amb unes exportacions catalanes que han registrat la millor dada de la sèrie històrica. Aquesta és una de les xifres destacades del Flaix Empresarial de Catalunya del mes de maig, un repàs mensual dels principals indicadors econòmics del país. Consulta de forma gràfica i senzilla l’evolució del PIB, l’ocupació en alta tecnologia o les perspectives de la indústria.

 
 
 
Les ciències de la vida a Catalunya
 
 

Sabies que a Catalunya hi ha més de 800 empreses en el sector de les ciències de la vida? Els àmbits farmacèutic, biotecnològic, de productes sanitaris i de salut electrònica conformen una de les àrees amb més potencial del país. Aquest nou informe d’ACCIÓ recull totes les seves dades, tendències i oportunitats perquè no se t’escapi res. Consulta’l!

 
 
 
Agenda
 
 
 
  Missió d’innovació a Israel: Com innovar a través de startups  
 
 
 
Inscripcions fins al 30/06/18
Tel Aviv
 
 
 
 
 
Missió a Ghana en el marc de la Fira Industrial Summit
 
Inscripcions fins al 15/06  Ghana
 
 
 
 
 
Networking al BIONNALE 2018
 
 
Inscripcions fins al 18/06  Berlín
 
 
 
 
 
Augmenta la capacitat innovadora de la teva empresa
 
19/06/18 Manlleu
 
 
 
 
 
Fòrum d'Inversió 2018
 
 
20/06/18 Barcelona
 
 
 
 
 
Missió empresarial del sector cosmètica a la fira InterCharm
 
Inscripcions fins al 22/06  Moscou
 
 
 
 
 
Ven els teus vins a Polònia
 
 
Inscripcions fins al 22/06  Cracòvia
 
 
 
 
 
Entrevistes amb l’expert en finançament a Tarragona
 
 
27/06/18 Tarragona
 
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching

  
 
27/06/18 Barcelona
 
 
 
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Santiago de Xile: Una economia molt oberta
 
 

L’oficina d’ACCIÓ a Santiago de Xile et dona accés a un dels mercats més estables d’Amèrica del Sud. Els darrers anys, ha impulsat més d’un centenar de projectes d’empreses catalanes de totes les branques industrials, des dels sistemes industrials fins a àmbits com les TIC, la salut, l’alimentació o el disseny. Xile es troba al top 20 dels països que han rebut més inversió estrangera i es presenta com un destí molt atractiu si vols aterrar a l’Amèrica Llatina. Vols fer-hi negoci?

 
 
 
Washington: Contractació pública internacional
 
 

L’oficina d'ACCIÓ a Washington té un objectiu molt concret: ajudar les empreses catalanes a accedir a les licitacions que financen els organismes multilaterals amb seu a la ciutat de Washington, com el Banc Mundial, la Corporació Financera Internacional (CFI), el Banc Interamericà del Desenvolupament (BID) o l’Organització Panamericana de la Salut (OPS), entre d’altres. L'oficina d'ACCIÓ a Washington t'hi acompanya, t’interessa?

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (d’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”