No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 221. Dimecres, 11 de juliol del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Nous ajuts d’ACCIÓ a la innovació: és més fàcil si t’ajuden
 

L’última edició del Baròmetre de la Innovació t’ho ha tornat a dir: has d’innovar. Ho has de fer perquè les empreses innovadores són les que més bones perspectives tenen per augmentar la facturació i els llocs de treball. Perquè són les que més negoci fan a l’exterior.

I la teoria està molt bé, diràs. Però, per on comences? No deixis que la magnitud de la paraula t’espanti. Innovar és més fàcil si t’ajuden. I a ACCIÓ, a més dels serveis habituals, ara mateix hi pots trobar diversos ajuts que facilitaran el camí de la teva empresa cap a la innovació.

Ajuts INNOTEC
Pensa en aquella idea que fa temps que tens al calaix i que sempre ajornes. Aquell nou sistema d’envasat que et farà més eficient la producció. Aquell adhesiu que farà el teu producte més sostenible. Sigui quina sigui la teva idea, els ajuts INNOTEC et cofinancen el teu projecte d’R+D+i. Treu-lo del calaix i sol·licita l’ajut que pot cofinançar-te fins al 70 % del seu cost.

Nuclis d’R+D empresarial
Ara bé, si el que tens al cap és un nou producte o servei tecnològic d’un cert risc, el teu ajut són els Nuclis d’R+D empresarial. Fins a 125.000 euros a fons perdut per desenvolupar el teu projecte durant dos anys i mig. Tria i remena entre les diverses opcions de Nuclis, que es poden desenvolupar en solitari, de manera consorciada o fins i tot amb socis internacionals gràcies als acords de cooperació tecnològica que ACCIÓ ha signat els darrers anys amb Alemanya, Xile o Israel. A més, des d’ACCIÓ també t’ajudarem a trobar aquests socis i a estructurar els teus projectes.

TECNIOspring Plus
I si el que necessites és incorporar talent investigador, apunta’t al TECNIOspring Plus, que t’ofereix un ajut del 100 % per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys. En aquest temps, tindràs ‘a casa’ un investigador d’alt nivell per desenvolupar un projecte de recerca aplicada a cost zero. Troba el teu investigador i apunta’t al TECNIOspring Plus!

Tant l’INNOTEC, com els Nuclis o TECNIOspring Plus et demostren que innovar és més fàcil si t’ajuden. Informa-te’n o deixa’t assessorar pel nostre Servei d’assessorament en innovació per trobar la convocatòria que més t’encaixa!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Compra pública d’innovació
 
 

Si ets una empresa innovadora que pot aportar noves solucions al mercat, no deixis escapar les oportunitats en licitacions públiques obertes. El servei de compra pública d’innovació t’ajuda a identificar els processos de licitació i t’assessora i acompanya en el procés de presentació de la proposta. Fes visibles les noves solucions innovadores!

 
 
 
Cercador d’ajuts i serveis
 
 

Per conèixer tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses de Catalunya, només necessites consultar aquest cercador. Amb pocs clics podràs filtrar per temes o zona geogràfica i trobar aquell ajut o servei que estàs buscant. No esperis més a fer la teva cerca!

 
 
 
 
Descobreix
 
3 empreses que ja innoven a través de startups
 
 

Les startups s’han convertit en el vehicle que porta la innovació a les grans empreses, que cada cop tenen menys temps per reaccionar davant les noves tecnologies. Així ho han entès companyies com Asics, Cuatrecasas o el Grup Suez, que han desenvolupat els seus propis programes d’acceleració corporativa amb el suport d’ACCIÓ. Descobreix com innoven a través de startups!

 
 
 
Braibook, digitalitzar la lectura per a persones cegues
 
 

Tecnologia per solucionar un problema global. Això és el que proposa Braibook, l’empresa catalana que ha dissenyat un dispositiu capaç de convertir documents digitals al braille de forma senzilla i automàtica. Amb aquesta iniciativa han estat els guanyadors del Fòrum d’Inversió 2018. Descobreix com va néixer la idea, l’evolució en el model de negoci i els seus plans de futur en aquest vídeo.

 
 
 
Agenda
 
 
  Presentació pràctica del Catalonia Trade Portal  
 
12/07/18
Barcelona
 
 
 
 
 
Missió del sector dels videojocs a Corea
 
 
Inscripcions fins al 12/07/18
Seül i Busan
 
 
 
 
Missió prospectiva del tercer sector social a Argentina
 
Inscripcions fins al 13/07/18
Buenos Aires
 
 
 
 
Missió d'economia circular a Japó i Indonèsia
 
Inscripcions fins al 13/07/18
Yokohama
 
 
 
 
Missió empresarial a la fira AllPack
 
 
Inscripcions fins al 20/07/18
Indonèsia
 
 
 
 
Missió per a startups tecnològiques a la Noah Conference
 
Inscripcions fins al 20/07/18
Londres
 
 
 
 
Sales Pitch Coaching
 
23/07/18
Barcelona
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching
 
25/07/18
Barcelona
 
 
 
 
Missió de contractació pública a Colòmbia i Costa Rica
 
Inscripcions fins al 31/07/18
Bogotà i San José
 
 
 
 
Reunions B2B a la fira Gamescom del sector dels videojocs
 
Inscripcions fins al 15/08/18
Colònia
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Amsterdam: els comerciants per excel·lència
 
 

Els Països Baixos és un dels estats més desenvolupats del món. La digitalització de la indústria avança ràpidament a través d'incubadores, de pols de recerca de referència mundial i d’una intensa col·laboració publicoprivada. L’oficina d’ACCIÓ a Amsterdam et pot facilitar l’accés a aquest mercat innovador, dinàmic i competitiu on trobaràs més sinergies de les que pots imaginar. Paul Barreveld, director de l’oficina, t’explica en aquest vídeo els sectors amb més oportunitats al nord d’Europa. Aprofita-les!

 
 
 
Boston: Always ahead
 
 
 

L’oficina d’ACCIÓ a Boston té una missió molt concreta: connectar les empreses amb alt component tecnològic amb l’ecosistema de startups i de transferència tecnològica més important del món. Amb serveis com el Road to Boston, algunes empreses catalanes dels sectors TIC i salut ja han aconseguit contactes i aliances a la costa est dels EUA i estan accelerant el seu creixement. Vols connectar la teva empresa a un dels ecosistemes més innovadors del món? Contacta amb la nostra oficina de Boston

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >