Tendències empresarials, convocatòries, serveis i ajuts
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 223. Dimecres, 12 de setembre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Fes els deures amb la indústria 4.0
 

Setembre. El mes de tornar a l’escola, a la feina, a la rutina. I aquest nou curs comença amb una assignatura destacada: la indústria 4.0. Una matèria troncal per a la transformació digital de tots els sectors industrials. Per obtenir-hi bona nota, aquest procés requereix alguna cosa més que noves pantalles i ordinadors. Des d’ACCIÓ et portem les millors jornades, cursos i fires per copsar el seu impacte real, aprofitar-lo i començar amb bon peu el primer trimestre.

Una bona manera de fer-ho és amb el Curs indústria 4.0, 13 sessions per entendre el concepte i les eines que milloren la competitivitat de l’empresa a través d’experiències, casos reals i aplicacions concretes. Un dels reptes que planteja aquesta transformació és protegir els importants desenvolupaments i inversions empresarials que implica l’entrada de les TIC a la indústria. En aquesta altra jornada, aprendrem com fer-ho de la mà d’experts en propietat industrial i intel·lectual.

A més, si vols saber com afectarà la transformació digital a la cadena de valor del teu sector, no et pots perdre els diferents programes de transformació conduïts per Going Digital. Aquest format innovador, basat en l’experiència, et conduirà cap a la mobilitat 4.0 o la impressió 3D perquè puguis visualitzar tot el potencial de la teva empresa.

Per si no n’hi hagués prou, aquest primer trimestre també viurem fires com l’IoT Solutions World Congress. Participa al Brokerage Event que hi organitza ACCIÓ i reuneix-te amb organitzacions d’arreu del món per presentar els teus productes, serveis o tecnologies. A més, hi podràs completar el networking amb l’Elevator Pitch Event.

Amb tots aquests deures fets, moltes més empreses podran completar el Mapa de la indústria 4.0, que ja n’identifica més de 300 a Catalunya. Grans empreses com CELSA Group o startups com Remote Eye evidencien una tendència global que va més enllà de la mida i un sector concret. Es tracta d’una assignatura on ningú hi queda exempt. Per saber-ne més, també pots consultar la maduresa de la impressió 3D a Catalunya o l’ecosistema d’empreses dedicades a la ciberseguretat al nostre país. Tot avança cap al 4.0, t’apuntes al canvi?

 
 
 
No t'ho perdis
 
Troba el teu espai al MWC i 4YFN 2019
 
 

Vols exposar els teus productes i serveis al Mobile World Congress o al 4 Years From Now? Les sol·licituds per disposar d’un espai als estands de la Generalitat ja estan obertes! Consulta'n els requisits i apunta’t a l’esdeveniment mundial de referència en tecnologies i negocis mòbils. Afanya’t i no et quedis sense plaça!

 
 
 
Què pot fer per tu la impressió 3D?
 
 

Oblida els cartutxos de tinta i el paper. La impressió 3D va més enllà d’un dispositiu, és una de les revolucions més importants que viurà el món de la producció industrial. Vols saber si les grans expectatives que genera també poden potenciar la teva empresa? Vols descobrir les noves possibilitats que t’ofereix la manufactura 3D i que encara ni t’imagines? Descobreix el nou Servei d’orientació en manufactura 3D!

 
 
 
 
Descobreix
 
Munich, créixer amb mentalitat startup
 
 

Xavier Berneda, tercera generació al capdavant de l’empresa, ha revolucionat una marca que ja competeix en moltes altres categories a part del calçat. En aquesta entrevista ens explica com ho ha aconseguit enfocant cada nou projecte com si es tractés d’una startup.

 
 
 
7 respostes per entendre el blockchain
 
 

El que en català traduïm per ‘cadena de blocs’, creat el 2008, genera tantes expectatives com dubtes. Amb la resposta a 7 preguntes bàsiques entenem l'origen, el funcionament i les aplicacions possibles del blockchain per a l’empresa. Resol els teus dubtes!

 
 
 
Agenda
 
Missió empresarial als mercats de compra pública de Croàcia
 
Inscripcions fins al 14/09/18
Zagreb
 
Missió 3D Printing a la fira Formnext de Frankfurt
 
Inscripcions fins al 15/09/18
Frankfurt
 
Sales Pitch Coaching
setembre 2018
 
17/09/18 Barcelona
 
Investor Pitch Coaching
setembre 2018
 
18/09/18
Barcelona
 
Unlimited Opportunities in a Circular Economy
 
Inscripcions fins al 20/09/18
Oslo
 
Startup Rut4: Les 4 fases d’acceleració de la startup
 
25/09/18
Vilanova i la Geltrú
 
Programa de transformació cap a la mobilitat sostenible
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
Programa de transformació cap a la impressió 3D
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
Programa de transformació cap a la indústria 4.0
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Singapur: Centre de negoci del sud-est asiàtic
 
 

Singapur és un mercat altament desenvolupat, obert, estable i amb una renda per càpita molt elevada. La gran distància geogràfica que ens separa i una cultura diferent, fan que l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Singapur sigui un instrument clau perquè la teva empresa accedexi a aquest mercat minimitzant els riscos i amb garanties d’èxit. Contacta'ns si estàs pensant a fer-hi negoci.

 
 
Silicon Valley:
100% innovació
 
 

Vols connectar-te al pol tecnològic més avançat del món? Si ets una empresa o una startup, l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Silicon Valley et pot ajudar a introduir-t'hi. L'oficina està situada a Palo Alto i, Marc Bonavia, emprenedor global fundador de SITmobile, n'ha estat nomenat director rencentment. Vols parlar amb ell i explicar-li el teu projecte? Contacta'ns

 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”