Només en tres clics, el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals et mostra les oportunitats per a la teva empresa.
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 224. Dimecres, 26 de setembre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Tens 3 minuts? Tenim 300 oportunitats de negoci per a tu!
 

Viure vol dir prendre decisions. I perquè aquestes siguin encertades no hi ha res com disposar de la informació adequada. Això és el que t’ofereix el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals d’ACCIÓ, una eina interactiva que, en tres clics, et permet descobrir les oportunitats que millor encaixen amb el teu sector, la mida de la teva empresa i la teva experiència exportadora.

Vols conèixer les oportunitats que té una petita empresa que mai ha exportat? Saps quines són les dues destinacions amb més potencial per a una microempresa del sector alimentari? Vols explorar les nou oportunitats que empreses mitjanes o grans, exportadores regulars, trobaran dins el sector de la biotecnologia? Totes aquestes i centenars de combinacions més et permetran trobar nous camins per fer créixer el teu negoci internacionalment. Si vols, demana’n detalls al Servei d’assessorament en internacionalització d’ACCIÓ i farem junts el camí.

El Recomanador d’oportunitats s’ha renovat a fons, incorporant 138 noves oportunitats i actualitzant-ne 70 més, gràcies a l’anàlisi de les principals tendències econòmiques mundials i a la detecció en clau local que han fet les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Els sectors de l’alimentació, la indústria 4.0 i la impressió 3D són els més destacats d’entre els 30 analitzats. En total són gairebé 300 oportunitats, que s'extreuen del Mapa global d’oportunitats de negoci internacionals, un informe d’ACCIÓ que assenyala els sectors amb més potencial per a les empreses catalanes.

El món és ple d’oportunitats i cal decidir-se per les més adequades. Dona-li tres minuts al Recomanador, troba les teves i fes el pas!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Si hi ha negoci, t’hi portem
 
 
 

Fer negocis al món no ha de ser una tasca en solitari. Des d’ACCIÓ posem al teu abast 40 oficines repartides pels mercats més interessants del planeta. Aprofita la seva ajuda per augmentar les vendes en aquell mercat on encara hi ha camí per créixer; o implanta’t al país amb més potencial del teu sector de la mà dels nostres experts. Treu suc als serveis a mida de les Oficines Exteriors!

 
 
 
Esquiva tots els obstacles de la internacionalització
 
 

Saps què has de posar a l’etiqueta del teu producte per vendre en aquell país? I quins documents necessites per entrar en aquell altre? On has d’anar a fer els tràmits? Sovint el negoci a l’exterior topa amb diversos entrebancs que frenen i dificulten les operacions. L’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització és la solució a tots aquests obstacles. Un equip d’experts respondrà de forma ràpida els teus dubtes per ajudar-te a superar qualsevol barrera. Tens una consulta?

 
 
 
 
Descobreix
 
4 coses que has de saber del ‘direct lending’
 
 

El préstec directe és una de les eines de finançament alternatiu més adients perquè les empreses mitjanes impulseu el vostre creixement. Luis Vitores, Managing Director de Private Debt Iberia de Muzinich & Co, ens explica les 4 coses que cal saber sobre aquesta eina. No te les perdis!

 
 
 
La ciberseguretat a Catalunya
 
 
 

La ciberseguretat ja és una de les principals preocupacions de persones i empreses. Un sector que no para de créixer i que a Catalunya ja compta amb més de 350 companyies que s’hi dediquen. Aquest informe d’ACCIÓ les identifica i explica les principals tendències dels àmbits on operen. Clica amb tranquil·litat i descobreix-ho tot sobre la ciberseguretat a Catalunya.

 
 
 
Agenda
Taller de transformació cap a la mobilitat sostenible
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
Taller de transformació cap a la impressió 3D
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
Taller de transformació cap a la indústria 4.0
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
 
 
 
Missió empresarial de teixits tècnics a Alemanya
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Munic
 
 
 
 
 
Curs indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
 
 
 
City Regions as Innovators of Europe Symposium
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
 
 
 
Meet In Italy for Life Sciences Brokerage event
 
Inscripcions fins a l'1/10/18
Bolonya
 
 
 
 
 
L’inversor respon
amb Joaquim López
 
02/10/18
Barcelona
 
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació
de la teva pime
 
04/10/18
Lleida
 
 
 
 
 
Diàlegs de competitivitat: Tendències en packaging sostenible
 
04/10/18
Sta. Margarida i els Monjos
 
 
 
 
 
Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2018
 
Inscripcions fins al 04/10/18
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
 
 
 
Inversió i innovació
en ciència i salut
 
09/10/18
Girona
 
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació
de la teva pime
 
10/10/18
Girona
 
 
 
 
 
Accedeix al client públic
internacional
 
11/10/18
Maresme
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Hong Kong: L'economia més liberal del món
 
 

Hong Kong ocupa la primera posició com a economia liberal, segons l'Index of Economic Freedom. Si vols accedir a l'enorme mercat xinès per començar a fer negoci amb la Xina, Taiwan o Hong Kong, l'oficina d'ACCIÓ a Hong Kong t'hi assegura un aterratge professional i eficaç. Contacta'ns i informa't sobre els serveis a mida per expandir el teu negoci a l'Extrem Orient.

 
 
 
Tel-Aviv: Tercer centre tecnològic del món
 
 

Israel ha gaudit d'un creixement ininterromput del PIB els darrrers 15 anys, per sobre del 3,5 % de mitjana. Malgrat els desafiaments geopolítics de la regió, s'ha identificat l'economia israeliana com una de les més saludables i segures del món. L'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Tel-Aviv pot connectar-te a aquest ecosistema d’innovació, startups i transferència tecnològica, un dels més dinàmics del món.

 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ
 
Recomana   Recomana
Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ   Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ
Recomana   Vull modificar les meves dades
Informació legal   Informació legal
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat,l'Agència per a la Competitivitat del'Empresa (d’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”