Només en tres clics, el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals et mostra les oportunitats per a la teva empresa.
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 225. Dimecres, 10 d'octubre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Last call: reunions amb directors d'oficines 4T 2018
 

Si els teus propòsits d’any nou per al 2018 passaven per fer més negoci internacional, tenim dues notícies: una de bona i una de dolenta. La negativa és que et queda poc temps per complir el propòsit. Però la positiva és que ets a només un clic de reunir-te amb els millors experts per assolir-ho: els directors de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ. No esperis més i sol·licita ja la teva entrevista per tancar el 2018 obrint nous horitzons per a la teva empresa.

Ja tens disponible el calendari de les visites dels directors de les Oficines Exteriors durant aquest darrer trimestre. Una ocasió magnífica per veure’t cara a cara amb qui durant tot l’any trepitja el terreny per obrir oportunitats a les empreses catalanes en més de 100 mercats d’arreu del món. Repassa la llista d’entrevistes disponibles tant a Barcelona com a diversos punts de Catalunya i, en funció dels mercats que més t’interessin, concerta totes les trobades que desitgis per plantejar-los els teus objectius, dubtes i ambicions.

Tal com recull el Mapa global d’oportunitats de negoci internacionals, són moltes i diverses les opcions al llarg del planeta. Un mapa elaborat amb oportunitats que han detectat in situ els nostres directors a l’exterior. Si treballes en el mercat farmacèutic o biotech, no dubtis a reunir-te amb el nostre responsable a Bombai. Si ho fas en l’energètic, el packaging o els equipaments mèdics, no et perdis el que et pot explicar el nostre home a Johannesburg. I si tens solucions per a l’economia circular, sol·licita la teva trobada amb el director de l’oficina de Singapur.

Aquestes són només algunes de les múltiples opcions, però n’hi ha moltes més! Si tens pendent el somni nord-americà, sol·licita ara l’entrevista amb els directors de les oficines de Washington, Miami, Nova York o Montreal. I si prefereixes el sud del continent, explica els teus plans als responsables de les oficines de Bogotà, Buenos Aires, Sâo Paulo o Lima.

També pots comprovar l’enorme potencial del continent africà amb els directors de les oficines de Nairobi o Casablanca. I si et passa pel cap anar cap a l’est, no dubtis a trobar-te amb els nostres experts a Dubai, la Xina o Seül. Tot plegat sense oblidar el mercat europeu. No dubtis més i aprofita el last call del 2018 per fer volar la teva empresa!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Tota la informació per internacionalitzar-te
 
 

Quins aranzels apliquen al teu producte a cada país? Quines llicències i controls necessites per introduir-lo específicament a un mercat o un altre? Quina és la documentació i els tràmits a complir? Tot això i molt més ho trobaràs al Catalonia Trade Portal! Entra, navega i descobreix també llistats d’importadors o calcula els costos d’exportació d’un producte concret en un país determinat. En un sol web ho tens tot, encara no el coneixes? Consulta'l!

 
 
 
Porta el teu vi a Alemanya
 
 
 

Vendre els teus vins i caves en un dels principals països importadors del món com Alemanya és més assequible amb el programa Catalan Wines d’ACCIÓ. Apunta’t ara a la nova convocatòria i podràs presentar els teus productes a diferents professionals del sector. No t’ho perdis i omple la teva copa amb nous clients al centre d’Europa!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les aplicacions de la realitat virtual a l’empresa
 
 

La realitat virtual ja no és ciència-ficció i també té moltes i diverses aplicacions dins l’entorn empresarial. L’empresa catalana VISYON l’aplica en camps com l’automoció, la formació o l’entreteniment per oferir noves solucions a clients i proveïdors. Descobreix com la realitat virtual pot canviar la teva empresa!

 
 
 
Protegeix els teus avenços en indústria 4.0
 
 

La digitalització dels processos industrials exigeix també prestar atenció a la correcta protecció dels dispositius, procediments o softwares per mantenir l’avantatge competitiu. De la mà de Dámaso Gallardo, agent de propietat industrial de Clarke Modet & Co, descobrim quan i com protegir la propietat industrial en el nou context digital. Descobreix totes les eines al teu abast!

 
 
 
Agenda
 
 
Taller de transformació cap a la impressió 3D
 
11/10/18
Barcelona
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació de la teva pime
 
17/10/18
La Seu d’Urgell
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching octubre 2018
 
17/10/18
Barcelona
 
 
 
 
L'expert en internacionalització respon
 
18/10/18
Girona
 
 
 
 
Elevator Pitch Event en el marc de l'IoTSWC 2018
 
18/10/18
L’Hospitalet de Ll.
 
 
 
 
Missió 3D Printing a la fira Formnext de Frankfurt
 
Inscripcions fins al 18/10/2018
Frankfurt
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Bombai
 

  • És la tercera economia mundial. Creix com un coet. I té més de 300 milions de consumidors esperant els teus productes.
  • Els sectors biotech, el farmacèutic i el de processaments d’aliments són alguns dels que tenen més demanda a l’Àsia Meridional.
  • Tens fins a 12 noves oportunitats de negoci detectades per l’oficina de Bombai al Banc de Coneixement d’ACCIÓ.
A què esperes per fer negoci a l'Índia? Sol·licita-hi una entrevista i explora-hi les teves oportunitats!

 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ
 
Recomana   Recomana
Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ   Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ
Recomana   Vull modificar les meves dades
Informació legal   Informació legal
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat,l'Agència per a la Competitivitat del'Empresa (d’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”