No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 227. Dimecres, 7 de novembre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
8 raons per anar al The Hub Event 2018
 
 

Amb la tardor tornen els abrics, cauen les fulles... i se celebra la festa anual de les startups catalanes. Perquè tinguis clar tot el que hi podràs trobar, et presentem les 8 raons per venir al The Hub Event 2018.

  1. És un dimarts a la tarda. El The Hub Event tindrà lloc el dia 20 de novembre, és a dir, un dimarts. Tindràs l’excusa perfecta per saltar-te aquella reunió setmanal tan avorrida, la visita mandrosa al gimnàs o anar al súper a fer la compra. Obrim portes a les 17 h i comencem a les 17.30 h!
  2. Podràs conèixer la nova gran aposta de Google. Un dels plats forts d’aquesta edició és la presència de l’Hector Balasch, Strategy Partner Manager de Google, que ens explicarà en primera persona l’estratègia de l’empresa per entrar en una de les grans tendències que arriba: la domòtica de la casa. Presumeix d’estar al dia de les novetats tecnològiques!
  3. Es fa al World Trade Center. Quants dies fa que no veus el mar? Trenca la rutina i acompanya’ns en aquest marc tan especial a tocar de les ones. Les millors converses i les grans idees sorgeixen més fàcilment amb la brisa marina.
  4. Sabràs per què Asics corre a Barcelona. La multinacional japonesa ha instal·lat a casa nostra el seu centre europeu d’innovació per impulsar noves empreses. El seu vicepresident d’Innovació, Emili Risques, ens explicarà què té la capital catalana que la fa tan atractiva, i com una gran empresa com Asics col·labora amb les startups.
  5. El pitch el fan les corporates. Al The Hub Event són les grans empreses les que se sotmeten a l’escrutini de les startups. Sis grans companyies com Banc Sabadell, Celsa, Torres, Ogilvy, Mediapro i Zobele tindran tres minuts per explicar quines startups busquen i per a què les necessiten. Mira que si et busquen a tu i no hi ets...
  6. Pots guanyar entrades per al MWC i el 4YFN. The Hub Event és una festa i hem vingut a jugar. Podràs competir en un joc de realitat virtual amb les cadires Whiplash. Per als millors hem reservat quatre entrades per al MWC (dues d’elles Gold) i dues per al 4YFN. T’atreveixes a competir per aconseguir-les?
  7. Podràs conjugar el verb “desvirtualitzar”. Aquesta és la trobada presencial del Barcelona & Catalonia Startup Hub, el directori més complet de startups catalanes que ajuda a potenciar la visibilitat internacional de tot l’ecosistema emprenedor. Si la teva startup no hi és, envia-hi la teva sol·licitud i no perdis l’oportunitat per desvirtualitzar-te el proper dia 20!
  8. Networking (del bo) on no hi faltarà l’aperitiu. Les figures clau de l’ecosistema emprenedor català, menjar i beure. Què pot sortir malament? Aprofita el networking per consolidar relacions, fer-ne de noves, trobar i ser trobat.

El dimarts, 20 de novembre, pots fer tot això... o tornar a assistir a la reunió setmanal tan avorrida, anar al gimnàs o fer la compra al súper. Tu decideixes! Join the Hub!

 
 
 
No t'ho perdis
 
20 reptes per a la teva startup, quin pots solucionar?
 
 

Quanta innovació pots oferir? 20 corporates internacionals que treballen en tecnologies disruptives seran al Mobile World Congress 2019 per trobar solucions innovadores en la creixent comunitat de startups tecnològiques. Cadascuna d'elles proposa un repte que pots mirar de solucionar! Escull els que més encaixen amb la teva experiència i apunta’t per presentar la teva proposta trencadora. Pot ser l’inici d’una fructífera amistat! 

 
 
 
Barcelona & Catalonia Startup Hub
 
 

Vols formar part del directori més complet de startups catalanes? El Barcelona & Catalonia Startup Hub és el lloc on fer-te visible dins l'ecosistema emprenedor! Apunta-t'hi i deixa que et trobin els teus futurs socis i inversors. Si tens vocació i ambició global, connecta't al portal! No perdis l'oportunitat de participar en el punt de trobada de tots aquells que volen saber-ho tot de les startups catalanes. Join the Hub!

 
 
 
 
Descobreix
 
El Marroc engega el motor
 
 

El país nord-africà es vol posicionar com un dels centres mundials de producció en l’automoció; una ambició que genera diverses i variades oportunitats per a les empreses catalanes del sector, des de l’enginyeria de disseny fins a la de processos i línies de fabricació. Descobreix com el Marroc està engegant el motor!

 
 
 
Xenopat: com seleccionar la millor teràpia per a cada pacient de càncer
 
 

La medicina personalitzada obre les portes a administrar el tractament més adequat a cada pacient. Des de Xenopat, s’aposta per provar en ratolins quina serà la teràpia més efectiva per tractar tumors cancerígens. Descobreix la història d’aquesta empresa catalana que ha rebut l’impuls de l’ajut Startup Capital.

 
 
 
Agenda
 
 
 
  Reunions amb directors d’oficines  
12-23/11/18
Arreu del territori
 
 
 
 
 
  Les certificacions en el sector alimentari  
13/11/18
Barcelona
 
 
 
 
 
Training
EMPOWA
 
13/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Les finances com a eina competitiva
 
15/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Propietat industrial per a pimes
 
15/11/18
Lleida
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
19/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Investor Pitch
Coaching
 
21/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Singapur
 
  • Singapur és el segon país més competitiu del món: un mercat altament desenvolupat, obert i estable, on és molt fàcil fer-hi negocis.
  • Un mercat avançat que presenta noves oportunitats en àmbits com l'economia circular. 
  • Tens 17 oportunitats de negoci concretes detectades per l'oficina de Singapur a tot el sud-est asiàtic. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci al sud-est asiàtic? Sol·licita una entrevista amb el director de l'oficina i explora-hi les teves oportunitats!

 

 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ
 
Recomana   Recomana
Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ   Sol·licita'n la baixa
Recomana   Vull modificar les meves dades
Informació legal   Informació legal
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”