No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 228. Dimecres, 21 de novembre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Si em dius quin és el teu producte,
et diré a quin país l’has de vendre
 

No tots els camins porten a Roma. En funció del sector de la teva empresa, els destins on pots tenir més vendes són ben diferents. El Mapa global d’oportunitats de negoci internacionals d’ACCIÓ situa sobre el mapa quins són els països més adients per a les empreses d’una trentena de sectors. Ara bé, més enllà de posar xinxetes al Google Maps, volem explicar-te en detall les raons que fan interessants diversos països per a alguns sectors concrets. Ens hi acompanyes?

Comencem a prop de casa i no sortim del continent europeu. Per a les empreses especialitzades en mobilitat sostenible i smart, expliquem per què Dinamarca és important, amb una Copenhaguen que vol ser ciutat CO2 neutral l’any 2025. En canvi, si el teu sector és el de la cosmètica, has de conèixer què fa de Rússia, un dels mercats amb més possibilitats.

Creuem l’Atlàntic i aterrem a Mèxic. Sabies que vuit dels deu principals fabricants d’automòbils produeixen en aquest país? Dues empreses catalanes que ja s’hi ha implantat ens expliquen la seva experiència. Amb el cotxe anem cap al nord per conèixer ara com vestir els Estats Units. El sector moda ofereix una desfilada d’oportunitats per a les empreses catalanes. Això sí, si el teu àmbit és el biotecnològic, encara més al nord hi trobaràs l’interessant mercat canadenc.

Sense marxar d’Amèrica, però aquest cop al sud, descobrim el potencial del sector salut a Colòmbia, país que reuneix 15 de les 40 millors clíniques del continent. Encara més al sud, l’Argentina és un dels destins on pot començar la internacionalització de les entitats del tercer sector. T’expliquem com fer-ho!

Seguim la volta al món Pacífic enllà, fins a l’Àsia, on les empreses que treballen en el processament d’aliments tenen a l’Índia un gran camí a recórrer. No en va, tot i ser un dels principals productors alimentaris del món, perd el 40 % de la producció per falta de processament. Una realitat que no és cap joc. On sí que juguen, i molt, és a Corea del Sud, on la indústria catalana dels videojocs hi té molt a dir. Vols saber com entrar en joc al mercat coreà?

El viatge s’acaba a l’Àfrica, on el Marroc comença a engegar motors per convertir-se en una ubicació de referència per al sector de l’automoció. Un àmbit també interessant a Sud-àfrica, que a més hi suma les oportunitats en energies renovables i en tractament de l’aigua. I si amb tot això no tens prou, recorda que el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals només demana tres clics per trobar el futur destí del teu negoci!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Cupons a la innovació
 
 

Estan en marxa les subvencions per impulsar la innovació a la teva empresa. Els cupons són un descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert d’innovació a càrrec d’algun dels proveïdors acreditats per ACCIÓ. N’hi ha de cinc tipus diferents: innovació, tecnologia, economia circular, fiscalitat i propietat industrial. Selecciona el que t’interessa i sol·licita’l abans que s’acabin!

 
 
 
Troba el finançament que necessites
 
 

Cada empresa és un món. I el finançament que necessita, també. Per tal de trobar la millor opció per al teu cas concret, aprofita el Servei d’assessorament financer d’ACCIÓ. Un expert analitzarà a fons les necessitats del teu projecte i et plantejarà les millors vies per accedir al finançament que necessitis. Sol·licita ara el millor assessorament financer!

 
 
 
 
Descobreix
 
Viuho: la connexió satèl·lit permanent per a navegants
 
 

Viuho neix per donar resposta a les situacions d’emergència quan no hi ha cobertura, gràcies a la comunicació via satèl·lit des de qualsevol lloc del món. Et presentem un projecte pel qual el finançament del programa Startup Capital d’ACCIÓ ha estat clau: els ha donat l’última empenta per llançar el producte al mercat. Descobreix la seva història!

 
 
 
Silicon Valley, el laboratori de la innovació mundial
 
 

El nou director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Silicon Valley, Marc Bonavia, explica les característiques d’un mercat només apte per a empreses amb atributs i ambicions globals. Aquí hi trobarem la part més innovadora de qualsevol sector o indústria; on s’hi genera la disrupció que revolucionarà qualsevol àmbit de l’economia. Hi estem preparats?

 
 
 
Agenda
S3Chem Seminars: Materials
03/04/2018
Barcelona
 
 
Propietat industrial
per a pimes
 
22/11/18
Girona
 
 
 
 
L'expert en internacionalització respon
 
27/11/18
Lleida
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació de la teva pime
 
29/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Accedeix al client públic
internacional
 
29/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Finançament alternatiu per a emprenedors i pimes
 
29/11/18
Vilafranca del Penedès
 
 
 
 
Accedeix al client públic
internacional
 
04/12/18
Tarragona
 
 
 
 
Els avantatges del Blockchain
 
04/12/18
Solsona
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Nairobi
 
  • Kenya és la principal economia de l'Àfrica de l'est i la cinquena de l'Àfrica subsahariana.
  • És un hub comercial, econòmic, logístic i financer que ofereix un elevat grau d'obertura a la inversió estrangera.
  • Tens 5 oportunitats de negoci concretes a Kenya i la resta de països de la zona que cobreix l'Oficina Exterior a Nairobi. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a l'est de l'Àfrica? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a Nairobi i explora-hi les teves oportunitats!

 

Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ
 
Recomana   Recomana
Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ   Sol·licita'n la baixa
Recomana   Vull modificar les meves dades
Informació legal   Informació legal
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”