No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 230. Dimecres, 19 de desembre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
12 coses que has de recordar del 2018
 

Nosaltres tampoc hem pogut resistir la temptació de fer balanç d’aquest any que ja s’acaba. Durant el 2018 hem après sobre metodologies àgils per transformar el funcionament de l’empresa o com treure profit a la impressió 3D. També hem superat barreres a la internacionalització, explorat noves oportunitats en mercats de tot el món i hem conegut grans empreses que ja innoven amb startups. Tot això i molt més ho trobaràs al bo i millor d’aquest 2018 al Banc de Coneixement d’ACCIÓ. No et perdis les 12 coses que has de recordar d’aquest any!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Apunta’t al Brokerage Event del MWC 2019
 
 

Cerques socis internacionals per expandir el teu projecte? El Mobile World Congress, l’esdeveniment de referència del sector TIC, és el teu millor aparador per ampliar la cartera de contactes i conèixer potencials socis. Reserva ja la teva plaça per al Brokerage Event que hi organitza ACCIÓ i comença a crear la teva agenda de reunions de 20 minuts adaptada als teus objectius. No esperis a l’últim moment i apunta-t’hi ara!

 
 
 
L’e-mobility i les tecnologies mèdiques als Països Baixos
 
 

Treballes en l’e-mobility o les tecnologies mèdiques? Ara tens l’oportunitat de conèixer sobre el terreny els ecosistemes de referència en aquests àmbits al sud dels Països Baixos. La missió dels 4 Motors per a Europa, del 18 al 20 de febrer, a Brabant i South Holland, comptarà amb la participació d’Auvergne-Rhône-Alpes (França), Baden-Württemberg (Alemanya), Regione Lombardia (Itàlia), Catalunya i les regions associades (Gal·les, Flandes i Quebec). T’ho perdràs?

 
 
 
 
Descobreix
 
Els 5 passos de SEAT per obrir la fàbrica
 
 

És una de les principals empreses de Catalunya i es troba entre les 100 líders a Europa en transformació digital, segons el Financial Times. Però SEAT no es conforma a fabricar cotxes, sinó que impulsa una recerca constant de la innovació per ser més eficient i adaptar-se als nous requeriments del mercat. Jorge Claramunt, responsable de cultura digital a l’àrea de Producció de SEAT, ens explica els seus 5 passos per obrir la fàbrica. Els vols conèixer?

 
 
 
Josep Solé i la inversió tecnològica amb ‘human touch’
 
 

L’oferta de plataformes d’inversió per a startups s’ha ampliat aquest any a Catalunya amb l’arribada de OneRagtime. L’expectació per conèixer de prop aquest nou actor de l’ecosistema ha portat una cinquantena d’emprenedors a assistir a la jornada L’inversor respon amb Josep Solé, director d’Operacions de l’empresa. Abans de respondre tots els dubtes dels emprenedors, Solé se sotmet al nostre test. No te’l perdis!

 
 
 
Agenda
Missió dels 4 Motors
per a Europa
Inscripcions fins al 15/01/19
Països Baixos
Brokerage Event del
Mobile World Congress
Inscripcions fins al 12/02/19
Barcelona
 
 
Brokerage Event a la fira Consumer Electronics Show
 
Inscripcions fins al 10/01/19
Las Vegas
 
 
 
 
Missió del sector Smart Cities a Corea del Sud
 
Inscripcions fins a l'11/01/19
Seül i Busan
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
18/01/19
Barcelona
 
 
 
 
Investor Pitch
Coaching
 
25/01/19
Barcelona
 
 
 
 
Innowwide i Eureka 2019 amb el CDTI
 
30/01/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Tel Aviv
 
  • Israel té una economia basada en el coneixement i amb una gran concentració de talent.
  • És el tercer centre tecnològic mundial, només per darrere de Silicon Valley i Boston, amb el major nombre de patents per capita.
  • Tens 9 oportunitats de negoci concretes a Israel detectades sobre el terreny per l'Oficina Exterior a Tel Aviv. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a Israel? Sol·licita una entrevista amb la directora de l'Oficina Exterior a Tel Aviv i explora-hi les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”