• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Tècnic/a de l'àrea de plans sectorials (Ref. PNL - 96.2)

Vols realitzar pràctiques com a tècnic/a de l'àrea de plans sectorials?

Requisits específics

  • 4t curs o Grau en Biologia, Biotecnologia o similar, o bé Enginyeria
  • Nivell mig d’anglès (B1)

Tasques

  • Donar suport a les activitats per posar en marxa i executar actuacions de participació en els congressos del MWC, IoTSWC, Industry, Advanced Factories i SmartCity Expo o missions empresarials d’Indústria 4.0, Economia Circular o Smart Cities.
  • Suport a la identificació, gestió i comunicació bones pràctiques d’empreses, (catàlegs d’empreses i actors, de solucions, oferta serveis, etc.) i mapes d’oportunitats o sectors.
  • Suport tasques gestió del departament (gestió contractes i convenis, suport elaboració presentacions corporatives, actes de divulgació, jornades, tallers, etc.)
  • Actualització i manteniment de bases de dades d'empreses.

 

Incorporació: setembre 2020

>Les persones interessades cal que presentin currículum a rrhh.accio@gencat.cat amb la referència corresponent (Ref. PNL- 96.2).

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques