• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Miami (Ref. MI)

Vols realitzar pràctiques a Miami?

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Negocis i Màrqueting Internacionals, Relacions Internacionals o similar.
  • Anglès C1.

 

Places vacants: dues

Data d’incorporació prevista: 2n semestre 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant a l’assumpte de l’email la referència Ref. MI:

  • Currículum vitae
  • Carta de motivació
  • Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o resguard de pagament dels drets d'expedició del títol.

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

Testimonis

Foto-Joel

"L’experiència a l’oficina d’ACCIO Miami ha estat molt positiva. L’equip humà és extraordinari i la principal raó per la que tornaria a repetir l’experiència. La varietat de projectes i sectors que es treballen des de l’oficina m’ha permès conèixer la idiosincràsia dels estatunidencs i la manera de fer negocis en aquest país. He pogut treballar en projectes d’art, de moda, d’alimentació, de publicitat i a raó d’aquests visitar ciutats com Nova York i Chicago. A més, Miami és una ciutat jove on sempre és estiu! No ho dubteu, estic segur que serà un encert!"

Joel, becari Oficina Exterior de Miami 2018

Foto-Joel

"Miami és una ciutat jove amb molt per oferir. A part de tenir un temps estiuenc incomparable durant tot l’any, també és una ciutat on moltes cultures diferents troben el seu lloc. He tingut l’oportunitat de conèixer a persones d’arreu del món amb qui he fet grans amistats. A més, Miami té una posició estratègica a Amèrica per poder viatjar tant com vulguis!
Les pràctiques a Acció han estat una gran oportunitat per entrar al món laboral. No només he après del mercat estatunidenc i la seva manera de fer negocis, sinó que també de tot allò que poden oferir les empreses catalanes internacionalment. Destaco sobretot el gran equip d’Acció Miami en el qual m’he sentit com a casa des del principi. Tornaria a repetir l’experiència sens dubte! "

Raquel, becària 2018-2019 a l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Miami

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.