• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Santiago de Xile (Ref. SX)

Vols fer pràctiques a Santiago de Xile?

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Ciències Polítiques, Dret, Negocis i Màrqueting Internacional o similar o Grau superior en Comerç Exterior.

Data d’incorporació prevista: febrer 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant la referència Ref. SX:

  • Currículum vitae.
  • Carta de motivació.
  • Informe de vida laboral o Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o certificat substitutori del títol *.

* Es pot presentar la candidatura sense el certificat substitutori del títol sempre i quan s’estigui en disposició d’obtenir-lo abans de la data d’incorporació prevista a l’Oficina o Oficines d’interès.

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

Per què recomanaries les pràctiques a l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Santiago de Xile?

Recomanaria les pràctiques a l’Oficina de Santiago per que es tracta d’una oficina situada a un punt neuràlgic però també molt particular d’Amèrica Llatina. Santiago no s’assembla a res amb la seva barreja de modernitat i tradició. Per mi ha estat molt interessant aprendre a entendre aquesta cultura i el savoir faire comercial que, tot i que sembli igual al de qualsevol altra capital mundial té moltes particularitats. També és un punt a favor el gran nombre d’empreses catalanes ja instal·lades a Xile que permeten fer des de l’Oficina un bon nombre d’activitats d’after care i així relacionar-se amb la comunitat catalano-xilena. Durant la meva estada hem intereactuat molt amb institucions xilenes, tant cambres comercials com entitats de promoció a la innovació.

En conclusió, jo recomanaria les pràctiques i estic segura de que tindreu una molt bona experiència amb l’equip de Santiago!”

Maria, becària 2016-2017 a l’Oficina de Santiago de Xile

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques