• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Washington (Ref. WS)

Vols fer pràctiques a Washington?

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Negocis i Màrqueting Internacionals, Relacions Internacionals, Enginyeria o similar.
  • Anglès C1

Data d'incorporació prevista: 2n semestre 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant a l’assumpte de l’email la referència Ref. WS:

  • Currículum vitae
  • Carta de motivació
  • Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o resguard de pagament dels drets d'expedició del títol.

 

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

La Mabel i la Laura ja han fet pràctiques a Washington

Mabel, becària de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Washington 2018-2019

"A ACCIO Washington aprendràs cada dia de projectes molt variats i de licitacions internacionals, i podràs conèixer i assistir a reunions a llocs emblemàtics com són el Banc Mundial o el Banc Inter-Americà de Desenvolupament. L’equip de l’oficina és encantador i et faran sentir com a casa des del primer dia. I tot això a una ciutat molt diversa, jove i plena d’activitats culturals i gent interessant! No dubtaria ni un segon en tornar a repetir l’experiència. Aplica i viu la que estic segura serà una de les millors experiències de la teva vida!"

Mabel, becària de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Washington 2018-2019

La Laura ja ha fet pràctiques a Washington

Laura, becària de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Washington 2019-2020

"L’oportunitat de realitzar les pràctiques a l’oficina exterior de Washington D.C. m’ha permès descobrir allò que m’apassiona i definir cap a on vull dirigir la meva carrera professional. L’equip és excepcional, m’ha ajudat en tot moment i he pogut aprendre moltíssim de cadascun d’ells.

Washington D.C. és una ciutat plena d’oportunitats i el lloc idoni si tens interès a aprendre sobre el món de les organitzacions multilaterals. A més a més, he conegut gent molt interessant i he fet grans amistats que vull mantenir per sempre. També m’ha aportat un creixement personal immens i no dubtaria a repetir l’experiència!!!"

Laura, becària a ACCIÓ Washington 2019-2020.

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.