ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Clusters Day 2021

La revolució de les empreses amb propòsit

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Catalunya, a través del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Un procés dirigit a ajudar-les a desenvolupar una estratègia per incorporar nous objectius basats en criteris econòmics, socials i mediambientals.

Cada cop més, s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I que ben aviat serà imprescindible.

Et presentem la primera edició del Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit, una jornada on-line dedicada a donar a conèixer les estratègies de valor compartit i les empreses que ja les apliquen; la importància del model B Corp o l’oportunitat d’escoltar experiències internacionals punteres.

Vols sumar-te a la revolució de les empreses amb propòsit? Reserva't el proper 22 de setembre i no et perdis el primer Clusters Day, inscriu-t’hi ara!

El programa del Clusters Day

9.30 h -  Benvinguda a càrrec d'Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat

9.40 h -  El valor compartit a l’estratègia clúster de Catalunya, Joan Martí, director de la Unitat d'estratègia empresarial d'ACCIÓ

10.05 h - Taula rodona: Experiències empresarials en valor compartit

  • Guillermo Oliva, Chief Strategy & Transformation Officer de Original Buff (Clúster Moda)
  • Sergi Saballs, Comissió de Sostenibilitat Grup Enplater (Clúster Packaging)
  • Míriam Porres, directora de RSC de Sorigué (Clúster de l’Aigua)
  • Anna López, cluster manager del Kid's Cluster
  • Moderat per Raimon Puigjaner, president de B Lab Spain

10.35 h - Pausa i cafè

10.40 h - La visió de la Comissió Europea, Ulla Engelmann, Acting Director for Networks and Governance a la Comissió Europea

10.55 h - Una nova onada d’empreses sostenibles: les empreses activistes. Nicholas Allen, Traceability Manager de Patagonia

11.25 h - El model B Corp com a referència del valor compartit. Jay Cohen, cofundador de B Corp

11.55 h - Final de l'acte

 

 

 

 

22/9/2021 - El dia de la revolució de les empreses amb propòsit

Amb l’impuls de tots els clústers del Programa Catalunya Clústers