ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum d'Inversió 2016

Format i col·laboradors

Com funciona

El Fòrum d’Inversió és un esdeveniment d’ADN emprenedor, amb format innovador i dinàmic. Hi passen moltes coses molt de pressa.

Després d’estudiar els més de 100 projectes candidats, s’han seleccionat els 50 que formaran part del Catàleg d’Empreses del 2016, que es publicarà el dia del Fòrum. Aquí pots veure el catàleg de l’any passat.

D’entre aquests, s’han seleccionat els 21 millors projectes que seran presentats, amb elevator pitchs d’un minut, el proper 14 de juliol al Fòrum d’Inversió. Els projectes s’estructuren en tres categories: ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies.

El públic podrà votar i escollirà 9 finalistes que hauran de respondre a les preguntes dels inversors i demostrar el gran potencial de negoci de les seves propostes.

Els premis

El Premi Fòrum d’Inversió es lliurarà al projecte amb més potencial d’innovació i internacionalització dels nou finalistes. El premi consisteix en 120 hores de consultoria per l’execució d’un projecte d’internacionalització per part d’una Oficina Exterior de Comerç i Inversió de la Generalitat de Catalunya, una bossa de viatge de màxim 1.500 €, i donat el cas, l’ús d’un espai de treball (gratuït subjecte a disponibilitat) en una de les Oficines Exteriors durant un període gratuït de 3 mesos.

També es lliurarà el IV Premi de reconeixement a la trajectòria emprenedora, que en edicions anteriors han rebut Lucas Carné i J. Manuel Villanueva, fundadors de Privalia; Miguel Vicente, fundador de Letsbonus; i Jordi Carrera i Rafel Bru, fundadors de l’empresa STAT-Diagnostica.

Col·laboradors

Ogilvy Upcelerator

Ogilvy Upcelerator premiarà a 3 empreses, d’entre les 21 que presenten, oferint consultoria personalitzada enfocada a revisar el seu estat com a marca, ajudar-los a dissenyar el seu storytelling, estratègia i arquitectura de marca i estratègia comercial. També oferirà a tots els emprenedors seleccionats 4 seminaris sobre estratègia de marca, màrqueting i comunicació, vendes i creativitat.

 

Rousaud Costas Duran

Rousaud Costas Duran (RCD) oferirà als 24 emprenedors seleccionats una sessió de formació sobre negociació amb inversors, protecció i explotació de la innovació i aspectes de l’expansió internacional. Entre tots els projectes, premiarà el més estratègic oferint assessorament legal en matèries com propietat intel·lectual, LOPD, laboral, fiscalitat o internacionalització.

Addicionalment, oferirà suport legal a les 24 empreses en condicions preferents, amb una primera sessió d’assessorament gratuïta i condicions econòmiques preferencials en assessorament jurídic recorrent.