• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum d'Inversió 2018

Networking

El que passa al Fòrum, no només es queda al Fòrum. Pot ser l’inici d’una relació molt fructífera per al teu projecte.

L’espai de networking del Fòrum d’Inversió és un lloc únic per trobar-te cara a cara amb l’ecosistema emprenedor i inversor.

Vols reunir-te amb un inversor privat? Vols presentar el teu projecte a un emprenedor? El dia 20 de juny, de 08.30 h a 14.00 h, tens l’oportunitat de confeccionar-te una agenda de reunions d’alt valor afegit.

 

Trucs per aprofitar el networking al màxim

Vols que la teva agenda sigui d’infart? Aconseguir els contactes més llaminers? Segueix aquests tips per aconseguir-ho:

  • Sigues dels primers a inscriure’t. Els primers tenen més oportunitats de rebre sol·licituds d’entrevista i més marge per encaixar els horaris.
  • No siguis vergonyós. Detalla al màxim el teu perfil de networking: la informació que incloguis és la carta de presentació teva i de la teva empresa. Pensa en paraules clau perquè et trobin fàcilment quan inversors o possibles socis facin les seves cerques. També pots donar d’alta un perfil en anglès.
  • Sigues proactiu i sol·licita reunions. Els assistents podran acceptar, o no, les reunions proposades, de la mateixa manera que tu podràs acceptar o declinar les propostes que rebis.
  • Activa el màxim d’horaris possibles. Només podràs sol·licitar reunions a les persones que estiguin disponibles durant el mateix horari que tu, així que activar totes les hores facilitarà l’èxit en el tancament de reunions.

 

Com arribar-hi?

Tens dubtes? Contacta'ns

forum.accio@gencat.cat

Auditori AXA

Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona

Coordenades GPS: Latitud 41.3894656 - Longitud 2.1369884

Transport públic:
BUS 6, 7, V7, 33, 34, 63, 66, 67, 78, L51, L57, L61, L63, L64, L67, L68, L69, N0, N12
Metro L3 - Estació "Maria Cristina" i "Les Corts"
Trambaix: l'Illa

 

Amb la col·laboració de:

 

Ogilvy Upcelerator

RCD