ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Setmana de la Internacionalització 2015

Innovació radical = negoci global

4 innovacions inquietants que revolucionaran la teva empresa. O podrien fer-ho.

A algun lloc del món, algú està fent el mateix que tu d'una forma radicalment diferent. I radicalment més competitiva...

Sota la idea d'innovació tecnològica o innovació en processos, s'amaguen idees fascinants sobre com fer les coses d’una altra manera. El món evoluciona i els negocis es revolucionen perquè cada dia apareixen noves combinacions que tenen el potencial de transformar la teva empresa o fer que quedi enrere.

Tecnologies. Tendències. Dades. Persones. Talent. Determinació. Oportunitats. Connexions. Casualitats. Atreviment. A algun lloc del món, algú està posant tots aquests ingredients dins una coctelera i està sacsejant-la. I s’inventarà la nova Ikea. La nova Apple. La nova Starbucks. El nou AirBnB. El nou...

El factor comú és el recurs més estès, més assequible, més barat i, alhora, el més rar de tot l’ecosistema empresarial: la innovació radical.

Ponent

Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia i Co-Society.

Si ja el coneixes, la 'bio' sobra. Si no el coneixes, no pots faltar.
Provocador vocacional. Inquietador professional. Agitador compulsiu.

Expert en descobrir i explicar com allò més interessant que està passant al món pot fer més interessant la teva organització. Autor de milers de llibres, articles, entrevistes i xerrades a través dels quals ha aconseguit redefinir què vol dir innovar col·laborativament i col·laborar innovadorament.

acornella

Alfons Cornella, INNOVACIÓ GLOBAL