ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Un centre neuràlgic al sud d'Europa

Catalunya compta amb unes infraestructures excel·lents per connectar les empreses amb mercats diversos per terra, mar i aire. El sector de les infraestructures i la construcció també engloba els àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria i els materials de construcció.

Oportunitats de negoci vinculades a les infraestructures i la construcció

Canadà

Canadà

Infraestructures i construcció


El Canadà invertirà massivament en infraestructures postpandèmia

El Canadà invertirà 10.000 milions de CAD en infraestructures per impulsar la recuperació econòmica de la pandèmia, per crear 60.000 llocs de treball.

Desplegar més opcions de El Canadà invertirà massivament en infraestructures postpandèmia

El Canada Infrastructure Program preveu uns 180.000 M CAD en 12 anys, amb la priorització de 5 sectors: transport públic, infraestructures verdes, social, comerç i transport, i comunitats rurals i nòrdiques. Les contractacions públiques dels municipis són molt superiors a les del Govern federal: 112.000 M CAD (73.000 M EUR) enfront de 22.000 M CAD (14.000 M EUR).

Amagar més opcions de El Canadà invertirà massivament en infraestructures postpandèmia
Costa d'Ivori

Costa d'Ivori

Infraestructures i construcció


Infraestructures a la Costa d'Ivori

La Costa d'Ivori ha tirat endavant un pla ambiciós de renovació i de noves infraestructures: des d'infraestructures de transport, de ciutat intel.ligent i de salut per assentar el desenvolupament impressionant del país postconflicte.

Desplegar més opcions de Infraestructures a la Costa d'Ivori

Amb el suport d'organismes multilaterals i bilaterals com el Banc Mundial, el Banc Africà de Desenvolupament, la Unió Europea o l'AFD, la Costa d'Ivori té un pla d'inversions en infraestructures que presenta moltes oportunitats per a les empreses catalanes: des de mobilitat urbana i salut amb el projecte SPARK, fins a sanejament i tractament de residus i d'aigua. El país està buscant tecnologia, enginyeria i materials de construcció.

Amagar més opcions de Infraestructures a la Costa d'Ivori
Senegal

Senegal

Infraestructures i construcció


Noves infraestructures onshore i offshore al Senegal

El Plan Sénégal Emergent està planificant una nova ciutat industrial i administrativa, la ciutat de Diamniadio, que preveu establir connexions amb Dakar en matèria de transport i d'infraestructures.

Desplegar més opcions de Noves infraestructures onshore i offshore al Senegal

El Plan Sénégal Emergent també preveu la creació de clústers industrials; Dakar és una ciutat molt orientada al mar i té una bona base de know-how per a projectes marítims. El descobriment de petroli i gas també anuncia el desenvolupament d'infraestructures portuàries i offshore.

Amagar més opcions de Noves infraestructures onshore i offshore al Senegal
Benín

Benín

Infraestructures i construcció


Materials de construcció al Benín

El Benín té grans necessitats en infraestructures i un dèficit d'habitatges. El país té un pla ambiciós al nivell d'infraestructures.

Desplegar més opcions de Materials de construcció al Benín

El Benín té poca indústria local i importa gran part dels seus materials de construcció. És un mercat competitiu però poc saturat. Solucions en fontaneria, il·luminació, rajoles i aïllament són exemples de materials que podrien tenir cabuda en el mercat beninès.

Amagar més opcions de Materials de construcció al Benín

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?