Un centre neuràlgic al sud d'Europa

Catalunya compta amb unes infraestructures excel·lents per connectar les empreses amb mercats diversos per terra, mar i aire. El sector de les infraestructures i la construcció també engloba els àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria i els materials de construcció.

Activitats i missions de l'àmbit de les infraestructures i la construcció

Consulta la informació d'activitats anteriors

Dimarts, 14 novembre 2017

Oportunitats de negoci vinculades a les infraestructures i la construcció

Cuba

Cuba

Infraestructures i construcció


Maquinària, béns d'equip, tecnologia i materials per al sector constructor

La capacitat de generació de divises per part de Cuba depèn directament de la seva capacitat d'atendre el flux creixent de nou turisme internacional.
Es requereix de nova infraestructura hotelera a Cuba, que permeti crear entre 60 i 70 mil noves places hoteleres en els propers 5 anys. Per tant, és imprescindible disposar de maquinària, equips, materials i subministres per a la construcció d'infraestructura hotelera així com per a la seva renovació i d'infraestructures urbanes i de transport.
Guatemala

Guatemala

Infraestructures i construcció


Maquinària, béns d'equip, materials i subministres per a la construcció

El sector immobiliari i constructor de Guatemala presenta una evolució estable on la demanda ve determinada per la capacitat de finançament del sector privat.

Els sectors mes dinàmics són: residencial (construcció en alçada i urbanitzacions) i comercial (centres comercials i grans superfícies). En concret, a Zona viva de Ciutat de Guatemala hi ha oportunitats per a desenvolupaments hotelers i edificis d'oficines. El sector públic a través d'ANADIE presenta sota la modalitat PPP els principals projectes d'obra pública en infraestructures: el 'Centro Administrativo del Estado -CAE' a Ciutat de Guatemala, el projecte de 'Puerto Seco Intermodal Tecún-Umán II', el projecte de modernització de l'Aeroport 'La Aurora' de Guatemala o el projecte d'Autopista 'Escuintla-Puerto Quetzal'

Canadà

Canadà

Infraestructures i construcció


Millora de les infraestructures públiques

El Govern del Canadà vol invertir fortament per fer que els sistemes de transport siguin més ràpids i més eficients.
Es preveu un pla d'infraestructures de 187 mil milions de CAD per als pròxims 12 anys i un dels principals focus serà els sistemes de transport. Aquests projectes tindran un cost total d'entre 500 milions i 15 mil milions de dòlars canadencs, amb un cost mitjà de més de 2,5 mil milions de CAD. Tot i que encara no s'ha decidit el pressupost, una de les prioritats dins d'aquest sector és l'electrificació del transport públic a les metròpolis, com ara Mont-real.
Panamà

Panamà

Infraestructures i construcció


Maquinària, béns d'equip, materials i subministres per a la construcció

El sector immobiliari i de la construcció segueix representant un 18 % de la capacitat de generació de riquesa a Panamà.

El sector Industrial modera el creixement, però el sector residencial segueix dinàmic amb promocions des del sector immobiliari privat (també amb projectes comercials en desenvolupament). Hi ha creixement sobretot a la zona de la Costa del Este, Arraijan-Chorrera, Zona Pacora-Tocumen, Ciudad de David, Santiago, Chitré. Així, doncs, tenen oportunitats a Panamà les empreses de maquinària, béns d'equip i materials per al sector construcció de tot tipus de producte, des de perfils d'alumini per a sistemes de tancament-façanes, mobiliari i aixeteria, fins a tecnologia per ascensors.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Infraestructures i construcció: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial

Serveis per fer negoci en l'àmbit de les infraestructures i la construcció