Marketplace Covid-19

Què pot fer la teva empresa per lluitar contra el coronavirus?

La col·laboració empresarial ha estat una de les consignes més repetides per ACCIÓ durant anys. En una situació com l’actual, el talent, la creativitat i la generositat fan que persones i empreses vulguin donar tot allò que tenen per mirar de pal·liar els efectes de la crisi sanitària que vivim.

Per això, des d’ACCIÓ posem en marxa el Marketplace empresarial Covid-19. Aquí podreu compartir allò que les vostres empreses poden aportar, com poden col·laborar, com poden adaptar-se i convertir-se en part de la solució, cadascuna des dels seus àmbits d’especialitat, des dels seus coneixements, la seva maquinària, els seus materials en estoc, etc.

El Marketplace empresarial Covid-19 s’enfoca especialment a serveis tecnològics i productes sanitaris que puguin ser efectius a curt termini. A continuació trobareu les ofertes que hem rebut, analitzat i validat. També podeu fer-nos les consultes que necessiteu sobre la iniciativa i enviar-nos la vostra oferta o la vostra demanda.

Atenció: aquest Marketplace és una plataforma viva. Hem rebut centenars de propostes en molt poc temps. Les veureu publicades aquí progressivament, tan ràpidament com puguem.

Participa al Marketplace!

Clica aquí si busques o ofereixes solucions tecnològiques o sanitàries contra el #coronavirus