Marketplace Covid-19
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Marketplace empresarial Covid-19

Què pot fer la teva empresa per lluitar contra el coronavirus?

La col·laboració empresarial ha estat una de les consignes més repetides per ACCIÓ durant anys. En una situació com l’actual, el talent, la creativitat i la generositat fan que persones i empreses vulguin donar tot allò que tenen per mirar de pal·liar els efectes de la crisi sanitària que vivim.

Per això, des d’ACCIÓ posem en marxa el Marketplace empresarial Covid-19. Aquí podreu compartir allò que les vostres empreses poden aportar, com poden col·laborar, com poden adaptar-se i convertir-se en part de la solució, cadascuna des dels seus àmbits d’especialitat, des dels seus coneixements, la seva maquinària, els seus materials en estoc, etc.

El Marketplace empresarial Covid-19 s’enfoca especialment a serveis tecnològics i productes sanitaris que puguin ser efectius a curt termini. A continuació trobareu les ofertes que hem rebut, analitzat i validat. També podeu fer-nos les consultes que necessiteu sobre la iniciativa i enviar-nos la vostra oferta o la vostra demanda.

Atenció: aquest Marketplace és una plataforma viva. Hem rebut centenars de propostes en molt poc temps. Les veureu publicades aquí progressivament, tan ràpidament com puguem.

Participa al Marketplace!

Clica aquí si busques o ofereixes solucions tecnològiques o sanitàries contra el #coronavirus

Quina oferta busques? De quina especialitat?

Quina oferta busques? De quina especialitat?

S'han trobat 119 resultats.

Vols aprofundir la teva cerca?

Busques quelcom més específic? No trobes el producte o l’aplicació industrial que necessites? Busca-la al Catalonia Industry Suppliers, el nou directori d’empreses industrials de Catalunya. Allí podràs cercar entre més de 3.000 empreses i filtrar per 30 sectors, més de 250 aplicacions i altres paràmetres com la ubicació, la facturació o el número de treballadors.

Ets una empresa que ja exporta a l’estranger? Vols donar-te d’alta al directori per aconseguir clients internacionals? Contacta’ns

Catalonia Industry Suppliers

Troba el teu proveïdor industrial