• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Dinamarca

Informes país

Els sectors econòmics principals a Dinamarca, per volum de negoci, són l’energia i els recursos, l’alimentació i els productes gurmet, la logística, el comerç electrònic i la distribució i l’electrònica i l’electricitat.

Catalunya continua augmentant les seves exportacions a Dinamarca assolint els 325,3 milions d'euros el 2017 en productes com els vehicles (20%), la carn (14,9%) i la maquinària (6,9%).

Oportunitats de negoci a Dinamarca

Oportunitats per a empreses catalanes a Dinamarca

 

Alimentació i productes gurmet

Dinamarca és el país europeu que destina més pressupost a productes ecològics i on la demanda d'aquests productes creix any rere any. A més, és el país on els productes ecològics tenen una major quota de mercat als supermercats.

Altres indústries del transport

El 2016, el Govern de Dinamarca va definir un pla estratègic nacional per al desenvolupament de la indústria dels drons a Dinamarca. Hi ha una visió molt clara de com les universitats i instituts tècnics han de col·laborar amb les empreses privades per al desenvolupament de les nombroses aplicacions d'ús com l'agricultura, la policia, la protecció civil o la supervisió i vigilància.

Biotecnologia

Dinamarca és el segon país al món en desenvolupament de biotecnologia i el primer d’Europa en nombre d’assajos clínics per càpita, per una sòlida indústria que crea ocupació per a més de 40.000 persones. A més, l’anomenat Medicon Valley és el clúster de ciències de la vida més gran d’Europa.

Moble i hàbitat

La indústria danesa aposta de forma prioritària pel disseny i la innovació en la producció de mobiliari. El sector del disseny està fortament desenvolupat i es caracteritza per ser un referent a escala mundial.

Smart cities

Dinamarca figura entre els països on més avenços es poden veure dins les smart cities. La integració de les dades de flux de vehicles, bicicletes i il·luminació, i sobretot un sector públic amb recursos per donar suport a les iniciatives privades, fan de Copenhaguen una ciutat molt interessant per a solucions smart city.

 

Presentacions