ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Cofinançament FEDER per a la realització de projectes institucionals que possibilitin generació de recerca, atracció de talent i transferència de coneixement.

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització31/12/2020

A qui s'adreça

Empreses

L'objecte d'aquest cofinançament procedent del FEDER a les entitats beneficiàries és la realització de projectes singulars institucionals que possibilitin la generació de recerca d'excel·lència, l'atracció del talent i el desenvolupament d'activitats de transferència de coneixement i valorització, mitjançant la construcció, l'adquisició, l'habilitació o l'ampliació substancial d'edificacions per a infraestructures d'R+D. En tots els casos es pot incloure en els projectes el primer equipament científic de la infraestructura i el mobiliari necessari per al desenvolupament de l'activitat de recerca.

La durada dels projectes no serà superior a set anys i el termini d'execució de les activitats finançades ha d'estar comprès entre l'1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2023. Només són subvencionables les despeses pagades entre la data d'inici del termini d'execució i el 31 de desembre de 2023.

Les entitats beneficiàries poden ser les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els parcs científics i tecnològics, i totes les institucions sense finalitat de lucre, tant de titularitat pública com privada, que tinguin com a activitat principal la recerca i la innovació, o que tinguin la consideració d'agents d'execució de la recerca.

Més Informació

Referència legal RESOLUCIÓ EMC/0066/2019, de 3 d'abril,(DOGC núm 7850 de 09/04/2019)

Departament d'Empresa i Coneixement