• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programa TECNIOspring PLUS

10247 - Ajut Programa TECNIOspring PLUS Departament d'Empresa i Coneixement accio

L'objectiu de la convocatòria TECNIOspring PLUS és l'atorgament d'ajuts econòmics a empreses ubicades a Catalunya i entitats acreditades TECNIO per a la contractació de personal investigador experimentat per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica.

La contractació de l'investigador/la investigadora anirà lligada a un programa de mobilitat de 24 mesos de durada per tal de potenciar la seva carrera investigadora en el seu àmbit d'expertesa.

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: Fins al 28 de setembre del 2018

Tota la informació sobre el tràmit està disponible a: www.tecniospring.eu

Podeu adreçar les vostres consultes a: tecniospring.accio@gencat.cat

  • Les empreses amb establiment operatiu a Catalunya que tinguin una plantilla de com a mínim 4 treballadors en el darrer exercici fiscal tancat a data de tancament de la convocatòria. Als efectes d'aquesta convocatòria s'entén com a empresa aquella entitat constituïda segons alguna de les formes jurídiques següents: societat de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral i societat cooperativa.

  • Els desenvolupadors de tecnologia acreditats TECNIO que apareixen al web: http://comunitats.accio.gencat.cat/web/tecnio/cercador Els ens públics o privats, amb entitat jurídica pròpia i establiment operatiu a Catalunya, en els quals els acreditats TECNIO hagin delegat la seva gestió administrativa i econòmica i/o la gestió de projectes de recerca i transferència tecnològica.
Què necessiteu fer?

Data actualització 07.06.2018