• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

NUCLIS DE RECERCA INDUSTRIAL I DESENVOLUPAMENT EXPERIMENTAL, LOCALS I INTERNACIONALS 2018. Nuclis Internacionals. Programes Europeus ERA-net MANUNET III

7572 - NUCLIS DE RECERCA INDUSTRIAL I DESENVOLUPAMENT EXPERIMENTAL, LOCALS I INTERNACIONALS 2018. Nuclis Internacionals. Programes Europeus ERA-net MANUNET III Departament d'Empresa i Coneixement accio


Ajuts destinats a incentivar la realització d’activitats de R+D amb component internacional i en el marc del programa ERA-net MANUNET III (projectes d’R+D en l’àmbit de la fabricació avançada)

Llegiu-ne més

Empreses o agrupacions d’empreses amb establiment operatiu a Catalunya i en col·laboració amb almenys una empresa dels països o regions participants al programa ERA-Net MANUNET III / International call 2018.

No poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els agents del sistema d'R+D+I que únicament podran participar en el projecte dins de la partida de col·laboracions externes i sempre que realitzin tasques necessàries pel desenvolupament del projecte, la qual cosa haurà d'estar acreditada a la memòria del mateix.

Què necessiteu fer?

Data actualització 21.06.2018