Road to Success
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Road to Success

Acompanyament prèmium per portar la teva startup a la Champions

Qualsevol empresa pot anar a qualsevol lloc. Però les startups més ambicioses, les més especials, saben que hi ha un lloc concret, on les millors juguen la Champions. Si somies a coronar l’Alpe d’Huez, triomfar a Maracanà o guanyar la Marató de Nova York, aquest servei t’és imprescindible.

Comprova realment si el model de negoci de la teva startup és l’adequat per competir a la Champions. Explica’ns el teu projecte i descobreix com els serveis Road to Success t’ajuden a estalviar temps i diners.

Demana més informació

Explica’ns el teu projecte i preparem amb tu la propera convocatòria

Descobreix les convocatòries Road to Success


Road to Silicon Valley

Què ofereix?

Ets una startup tecnològica del món digital? Vols impregnar-te del dinamisme i la competitivitat de l’ecosistema digital més innovador del món? Prepara la teva startup per escalar-la amb el Road to Silicon Valley!

El servei Road to Silicon Valley t’ofereix una preparació intensiva adaptada a la meca de l’emprenedoria. 16 startups participaran en un Boot Camp a Barcelona on se seleccionaran les 5 finalistes. Aquestes realitzaran un intercanvi intensiu amb US·MAC, que constarà de 4 setmanes de preparació i 2 setmanes de viatge a Silicon Valley.

Amb aquest servei gaudiràs d’entrenament, mentoria i connexions directes amb alguns dels actors més destacats de l’ecosistema. Si tens una startup amb mentalitat i ambició global, posa-la al mapa amb el Road to Silicon Valley!

Descobreix l'experiència única de les startups que ja hi han participat.

Road to Silicon Valley

Com funciona?

Aquesta edició del Road to Silicon Valley començarà del 23 al 25 de març de 2020 amb un Boot Camp a Barcelona on hi podran participar fins a 16 startups. Constarà de diverses activitats per endinsar-se en la mentalitat de Silicon Valley i acabarà amb una Pitch Competition. Tot plegat liderat per experts d'alt nivell de l'ecosistema californià. L'equip de US·MAC, ACCIÓ i l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Silicon Valley seleccionaran les 5 startups finalistes en aquest Boot Camp

Si sou una de les 5 startups seleccionades podreu realitzar un intercanvi intensiu de quatre setmanes de preparació i dues de viatge a Silicon Valley. Durant les primeres setmanes a Barcelona, rebreu el suport de mentors experts en l'ecosistema californià per treballar la vostra proposta de valor, el model de negoci i el vostre pitch. Un cop als Estats Units, aquesta experiència es multiplicarà connectant-se amb l'ecosistema local.

 

 

Apunta't al Road to Silicon Valley

Convocatória 2020 oberta fins al 24 de febrer

Vols saber-ho tot del Road to Silicon Valley? Descarrega't tota la informació!

Col·laboradors

El Road to Silicon Valley compta amb la col·laboració de US·MAC, entitat especialitzada a fer escalar startups en diversos ecosistemes dels Estats Units, entre ells el de Silicon Valley. La seva estratègia Think Big, Start Smart, Scale Fast us permetrà preparar la vostra startup per abordar un mercat tan exigent com el de Silicon Valley.

Apunta't al Road to Silicon Valley

Convocatória 2020 oberta fins al 24 de febrer

Destinataris, costos i sol·licitud

El servei Road to Silicon Valley s’adreça a startups tecnològiques i digitals amb producte al mercat. Especialment, a empreses dels sectors Enterprise, Digital Health, Big data, Tecnologies aplicades avançades i B2B.

Té un cost pendent de confirmar que no inclou els vols ni l’allotjament.

Apunta-t'hi abans del 24 de febrer!

Apunta't al Road to Silicon Valley

Convocatória 2020 oberta fins al 24 de febrer


Road to North Europe

Què ofereix?

Estàs a punt per créixer? Busques inversió per escalar la teva startup? Creus que una gran corporació es pot interessar per la teva solució innovadora? Si ja tens un MVP o un model de negoci validat, el Road to North Europe t’ofereix un roadmap per impulsar la teva startup als ecosistemes més potents del continent.

Si ets una de les 10 startups seleccionades, gaudiràs de tres dies de bootcamp a Barcelona per treballar la teva proposta de valor i rebre la millor formació i mentoratge per part d’experts en els mercats d’Alemanya, Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia. Tot el que necessites per conèixer a fons les característiques, regulacions i singularitats d’aquests ecosistemes!

El bootcamp acabarà amb una Pitch Competition per decidir quines 5 startups rebran un roadmap personalitzat. Amb aquest pla de treball podràs accedir i escalar al mercat nord-europeu que més s’ajusti a la teva solució; que podràs visitar durant el primer trimestre de 2020. Estàs a punt per connectar amb els contactes més rellevants de l’ecosistema?

El roadmap personalitzat et definirà els contactes, inversors, oportunitats d’innovació oberta i altres serveis que et caldrà abordar; identificarà les actuacions clau per escalar en aquell mercat i et marcarà el camí per accedir al finançament. Tot plegat amb el suport i seguiment sobre el terreny de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Berlín, Stuttgart i Copenhaguen.

A més, si ets una de les 5 startups finalistes, rebràs un xec per valor de 1.500 € per despeses directament relacionades amb el teu roadmap.

Road to North Europe

Metodologia

El servei Road to North Europe comença amb un bootcamp per a 10 startups a Barcelona els dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2019. Durant aquests dies treballareu la vostra proposta de valor a través de reunions individuals amb mentors i inversors; així com a través de tallers per descobrir les claus dels mercats d’Alemanya, Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia.

Johan Danielsson, un mentor-consultor molt connectat amb els ecosistemes del nord d’Europa, els consultors d’ACCIÓ experts en aquests mercats i els de l’Enterprise Europe Network també us ajudaran a desxifrar totes les qüestions pràctiques necessàries per escalar la vostra startup!

Al final del bootcamp, una pitch competition decidirà quines són les 5 startups finalistes que obtindran el roadmap personalitzat i hauran de viatjar al mercat escollit durant el primer trimestre de 2020.

 

Col·laboradors

El servei Road to North Europe es desenvolupa amb la col·laboració de Johan Danielsson, Interim CEO/VD de XBUS-Excellent Business Service; consultor d'àmplia experiència i coneixement dels principals ecosistemes del nord d’Europa. Acumula una llarga trajectòria com a CEO i conseller de diverses empreses d'alt creixement a Escandinàvia. En els darrers 15 anys ha desenvolupat una àmplia xarxa de contactes i coneixement dels sectors públics i privats en els mercats nòrdics.

El Road to North Europe també compta amb la col·laboració dels consultors d'ACCIÓ experts en aquests sectors i mercats, així com els de la Enterprise Europe Network.

Destinataris, costos i sol·licitud

El servei Road to North Europe es dirigeix a startups que tinguin un MVP o model de negoci validat, que estiguin preparades per créixer i tinguin solucions en alguns dels sectors amb més oportunitats al nord d’Europa: e-health, mobilitat, smart cities, indústria 4.0, IoT, telecomunicacions, TIC, e-commerce i fintech.

El servei Road to North Europe té un cost de 100 euros per participar al bootcamp, que té 10 places per a startups. Les 5 startups que superin la pitch competition rebran un xec per valor de 1.500 € per a despeses directament relacionades amb el seu roadmap que no es podran destinar als vols de desplaçament als mercats ni a l’allotjament.

La convocatòria ha finalitzat. Demana més informació, explica’ns el teu projecte i preparem amb tu la propera convocatòria.


Road to Boston

Què ofereix?

Aquest servei és específic per a empreses especialitzades en: eHealth, biotecnologia, farma, bioinformàtica, ciències de la vida, tecnologies mèdiques i TIC

El servei Road to Boston t’ofereix 50 hores de consultoria especialitzada amb mentors d’aquell ecosistema durant sis mesos. També podràs fer dues estades a Boston gràcies a un servei d’acompanyament avançat pensat per a empreses i startups que necessitin validar el seu model de negoci a la capital mundial de la innovació en el sector: l’estat de Massachusetts.

La regió al voltant de Boston té les principals universitats, les empreses més innovadores i els inversors més importants del món per al sector de la salut. Si la teva empresa vol jugar la Champions de la biotecnologia, la farmàcia i la salut, aquest és el lloc on ha de ser.

L’entorn de Boston és un dels ecosistemes més competitius. En condicions normals, et caldran anys d’insistència, molts contactes de qualitat i equivocar-te moltes vegades abans d’aconseguir resultats tangibles en un lloc com aquest. Amb el servei Road to Boston estalviaràs molt temps, energia i recursos amb l’acceleració d’aquest procés.

Road to Boston

Boston

Metodologia

El servei Road to Boston es realitza completament a mida de les teves necessitats. Durant sis mesos, mentors amb una àmplia experiència a l’ecosistema de Boston t’acompanyaran en la preparació de l'estratègia de mercat, treballaran per obrir-te portes i elaborareu els materials i presentacions necessaris. Alhora, també et prepararan per poder comunicar i fer un pitch amb els cànons d’aquesta ciutat. A més de tot això, podràs accedir als contactes necessaris per obtenir un assessorament legal competent dins el context local.

50 hores de consultoria personalitzada i dues estades a Boston per començar a obrir contactes. Valida el teu model de negoci a la capital mundial de la innovació en només sis mesos! 

Coneix l'experiència de l'empresa Bicosome en l'anterior edició del Road to Boston.

 

Col·laboradors

 

El servei Road to Boston et permetrà rebre la formació i l'assessorament d'experts d'aquell ecosistema. Alguns dels consultors i advisors que t'ajudaran són els següents:

Christa Bleyleben

Christa Bleyleben
Massachusetts Office of International Trade&Investment
Exdirectora executiva

Robert Gottlieb

Robert Gottlieb
MIT's Venture Mentoring
Mentor

Nancy J. Levy

Nancy J. Levy
Bostonlanding.us
Managing Partner

Robert Schultz

Robert Schultz
Experiència en digital health i patient advocacy
Executiu

Mercè Balcells

Mercè Balcells
MIT - Institute of Medical Engineering&Science
Principal Research Scientist

Abigail Barrow

Abigail Barrow (Advisor)
Office of Technology Commercialization and Ventures
Interim Executive Director

 

En funció de les característiques del teu projecte també podràs comptar amb el consell d'altres experts de l'ecosistema de Boston com Juan Carlos Serna, Don Hawthorne, Nova Diop o Hemmie Chang.

Apunta't al Road to Boston!

 

Destinataris, costos i sol·licitud

El servei Road to Boston s’adreça especialment a startups innovadores dels sectors eHealth, biotech farma i bioinformàtica.

El servei té un cost de 1.000 euros que no inclou els vols ni l’allotjament en les dues estades a la ciutat.

Road to Success: experiències i publicacions