ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Reinnova
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Horitzó innovació

Prepara’t per començar a innovar!

Vols innovar i encara no saps com començar? Saps que de la innovació depèn el futur de la teva empresa, però, ara per ara, et preocupa més el present?

El servei Horitzó Innovació d’ACCIÓ s’adreça a empreses que volen innovar però encara no estan preparades per fer-ho. Per a empreses que necessiten fer més eficient la gestió del seu dia a dia millorant les seves àrees funcionals.

Vols canviar el rumb de la teva empresa? Vols preparar-la per innovar? T’assessorem i t’acompanyem identificant i solucionant problemes en clau de present perquè puguis mirar cap a un horitzó d’innovació.

Sol·licita el servei Horitzó Innovació!

Què ofereix?

El servei Horitzó Innovació és un servei d’assessorament d’ACCIÓ. T’ofereix dos elements clau per millorar el rendiment de la teva empresa i preparar-la per innovar: una anàlisi personalitzada de l’estat actual de la teva empresa i un pla a mida per implementar les millores que detectem amb tu.

En concret, amb el servei Horitzó Innovació, obtindràs:

 • Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats
 • Una fotografia futura de com voldries que fos la teva empresa a dos anys vista
 • Un full de ruta amb les recomanacions i accions prioritàries per reorientar el rumb de la teva empresa
 • A més, podràs optar a un Cupó d’Innovació per finançar l’execució de les actuacions consensuades

 

T’interessa? Explica’ns-ho!

Com funciona?

El servei Horitzó Innovació funciona seguint els següents passos, tant si és per solucionar un problema concret, com per resoldre un repte de creixement:

 1. Sol·licites el servei i expliques detalladament la teva situació. És important que hi especifiquis quines són les dificultats que consideres que estan condicionant l’evolució de la teva empresa i que són un obstacle per començar a innovar
 2. Analitzem la teva sol·licitud i ens posen en contacte amb tu per concertar una primera reunió de treball. A partir d’aquí, iniciem una fase d’anàlisi amb tu i el teu equip per determinar els factors clau per a la teva empresa. Avaluem el teu model de negoci actual i futur amb tècniques com el Business Model Canvas
 3. Us presentem l’anàlisi de les àrees funcionals i un full de ruta amb recomanacions concretes. Consensuem prioritats, ja sigui per aconseguir la resolució concreta d’un problema funcional, ja sigui per implementar un repte, tenint sempre en compte l’anàlisi de model de negoci futur. Definim conjuntament les accions que es duran a terme amb responsables i calendaris concrets
 4. Opcionalment, us acompanyem en la implementació de la solució o la millora triada i en fem seguiment. També opcionalment podràs optar a un Cupó d’Innovació per dur a terme alguna de les accions de millora identificades

 

El període previst d’execució de les fases 2 i 3, conjuntament, pot estar al voltant dels dos mesos de treball conjunt, en funció de la disponibilitat de l’equip directiu de l’empresa.

A qui s’adreça i com se sol·licita?

El servei Horitzó Innovació és gratuït per a l’empresa.

És indispensable un equip directiu implicat en el procés de treball.

El servei va dirigit a empreses amb:

 • Més de 4 anys de constitució
 • Un mínim de 5 treballadors
 • Una facturació superior als 400.000 euros

 

Si tens dubtes sobre si la teva empresa pot treure partit del servei Horitzó Innovació, posa’t en contacte amb nosaltres i ho esbrinarem plegats.

Si ho tens clar, sol·licita el servei i prepara’t per començar a innovar!