ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Next Generation EU
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Oficina Next Generation EU

Accedeix als fons europeus per a la transformació digital i ecològica

Tens un projecte de transformació digital d'alt impacte? T’agradaria assessorar-te sobre els nous fons europeus per avançar cap a una economia més verda

ACCIÓ posa al teu abast l’Oficina Next Generation EU, un servei que té per objectiu identificar i donar a conèixer les diferents convocatòries dels fons europeus i fomentar la participació d’empreses catalanes en projectes estratègics.

Després de la pandèmia, la Unió Europea vol reactivar l’economia amb projectes que activin el continent i que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental a través d’uns fons excepcionals.

L’Oficina Next Generation EU et permetrà identificar les noves convocatòries del fons, rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia per accedir als ajuts i suport en l’articulació de consorcis.

Si t'agradaria estar al dia de les convocatòries Next Generation o si estàs treballant en un projecte transformador, comparteix-lo amb nosaltres i t’assessorarem per fer els següents passos. T'ajudem a transformar Europa!

Què ofereix?

L’Oficina Next Generation EU compta amb un equip especialitzat d'ACCIÓ, amb consultors a Barcelona i a la Delegació de Madrid, amb l’objectiu de maximitzar la participació d’empreses catalanes a les convocatòries dels fons europeus. L’Oficina ofereix els següents serveis:

 1. Identificació de projectes d’empreses catalanes que s'adeqüin a les convocatòries vigents. Tens un projecte tranformador? Comparteix-lo amb nosaltres i t'avisarem de les noves convocatòries que puguin ser del teu interès.
 2. Assessorar a les empreses sobre l’elegibilitat dels seus projectes respecte a les convocatòries obertes o previstes.
 3. Orientació i acompanyament a través de l'assessorament de l’equip d’experts a Barcelona i a Madrid. L’Oficina Next Generation t'acompanyarà per fer més fàcil el procés de presentació del teu projecte a les convocatòries dels fons europeus.
 4. Difusió proactiva de les noves convocatòries d’ajuts amb informació veraç i actualitzada a través d’un servei personalitzat d’alertes. Les empreses, a més, poden accedir-hi a través de webinars especialitzats i comunicacions digitals.
 5. Articulació de consorcis. Una alternativa per accedir als fons Next Generation és la creació de consorcis entre empreses o entitats amb l’objectiu de proposar projectes de manera col·laborativa. L’Oficina et facilita la cerca de socis i la coordinació necessària entre els actors que en formen part per donar respostes als reptes més complexos del programa.

Si t’agradaria estar al dia de les convocatòries Next Generation o tens un projecte entre mans, comparteix-lo amb nosaltres i t’assessorarem per fer els següents passos. T'ajudem a transformar Europa! 

Vols més informació? Contacta'ns!

A qui va dirigit?

Els fons del Next Generation EU van dirigits a empreses amb capacitat de presentar projectes d'alt valor transformador.

En el cas de projectes o mesures iniciades a partir de l'1 de febrer del 2020, també podran ser elegibles per a aquest finançament europeu.

Si t'agradaria estar al dia de les convocatòries Next Generation o tens un projecte entre mans, comparteix-lo amb nosaltres i t’assessorarem per preparar la teva estratègia per accedir-hi.

 

Què en saps dels fons Next Generation?

Els fons europeus del Next Generation EU van destinats a projectes empresarials amb un alt potencial transformador, que suposin un canvi estructural i tinguin un impacte durador sobre la resiliència econòmica i social, la sostenibilitat, la competitivitat a llarg termini i l'ocupació.

En el cas de les empreses catalanes, els projectes s'hauran d'adaptar al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol, que l'ha articulat en 10 palanques tractores:

 1. Agenda urbana i rural, lluita contra la despoblació i desenvolupament de l'agricultura
 2. Infraestructures i ecosistemes resilients
 3. Transició energètica justa i inclusiva
 4. Administració per al segle XXI
 5. Modernització i digitalització de l'ecosistema empresarial
 6. Pacte per la ciència i la innovació i reforç del Sistema Nacional de Salut
 7. Educació, coneixement, formació contínua i desenvolupament de capacitats
 8. Nova economia de les cures i polítiques d'ocupació
 9. Desenvolupament de la cultura i l'esport
 10. Modernització del sistema fiscal

Si vols saber-ne tots els detalls, consulta tota la informació al web de la Comissió Europea.

Sol·licitud

Si t'agradaria estar al dia de les convocatòries Next Generation o tens un projecte entre mans, comparteix-lo amb nosaltres i t’assessorarem per preparar la teva estratègia per accedir-hi.

Vols més informació? Contacta'ns!

Vols estar al dia de les noves convocatòries?

Inscriu-te al servei d'alertes!

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

S'han trobat 43 resultats

Delegació d'ACCIÓ a Madrid

Des de la Delegació d'ACCIÓ a Madrid reforcem amb un contacte més directe i constant, el seguiment dels processos de convocatòries Next Generation per vetllar pels interessos de les empreses catalanes.

Vols accedir a les convocatòries Next Generation? Descobreix com la Delegació de Madrid et pot ajudar.