Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

TECNIOspring Plus

El millor talent en R+D al teu abast

El programa TECNIOspring Plus d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talentd'R+D.

Estigues informat sobre l'ajut!

El programa TECNIOspring Plus ofereix un ajut del 100% per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

El programa TECNIOspring Plus es dirigeix a empreses del sector industrial amb seu operativa a Catalunya i a entitats acreditades TECNIO.

El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

La propera convocatòria del programa TECNIOspring Plus obrirà el març de 2018 fins al maig del mateix any. Estigues informat sobre l’ajut i troba el teu investigador!

Unió Europea