Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

TECNIOspring Plus

El millor talent en R+D al teu abast

Tens al cap algun projecte de recerca? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme? El programa TECNIOspring Plus d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

Estigues informat sobre l'ajut!

El programa TECNIOspring Plus ofereix un ajut del 100% per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Per fer-ho, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador que el durà a terme. Publica el teu projecte de recerca i el perfil d'investigador que necessites. El podràs contractar durant dos anys amb un ajut del 100% amb TECNIOspring Plus!

El programa TECNIOspring Plus es dirigeix a empreses amb seu operativa a Catalunya i a entitats acreditades TECNIO.

El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

La propera convocatòria del programa TECNIOspring Plus obrirà el maig de 2018 fins al juliol del mateix any. No esperis fins a l'últim moment i troba ja el teu investigador. Consulta aquí tot el que necessites per identificar l'investigador adequat per dur a terme el teu projecte de recerca.  

Estigues informat sobre l’ajut i troba el teu investigador!

Unió Europea