Compra Pública d'Innovació
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Compra pública d'innovació

Troba el millor comprador per a la teva innovació

La Compra pública d'innovació és una actuació administrativa de foment de la innovació, orientada a potenciar el desenvolupament de solucions innovadores des de la demanda, mitjançant l’instrument de la compra pública.

Si ets una empresa innovadora que pot aportar noves solucions al mercat i vols optar a les licitacions públiques obertes, demana més informació! T'ajudarem a trobar les licitacions on pots tenir més oportunitats, t'assessorarem en la presentació de la proposta i et facilitarem la recerca de socis per dur-la a terme.

No ho dubtis més i consulta les licitacions obertes en Compra pública d'innovació!

Descobreix licitacions destacades en Compra pública d'innovació

 

Què ofereix?

Amb aquest servei obtindràs:

 • Identificació i monitorització de licitacions de compra pública d’innovació.
 • Assessorament i acompanyament en el procés d’anàlisi, cerca de socis i presentació de la proposta.
 • Promoció de la participació de la petita i mitjana empresa en els procediments de Compra Pública d’Innovació, potenciant els mecanismes de publicitat amb l’anunci previ i impulsant el diàleg i la comunicació més fluïda entre les entitats contractants i les empreses més innovadores.
 • Grans contractes desagregats en diferents lots per adaptar-los a sectors especialitzats que incentivin la cooperació i subcontractació en els licitadors.

 

Consulta’ns per conèixer-ne tots els detalls!

A qui va dirigit?

El servei de Compra Pública en Innovació s'adreça a empreses amb un alt potencial de recerca i innovació interessades a trobar un comprador o col·laboradors per al desenvolupament de les seves solucions. Una recerca que aporti noves solucions per a problemes susceptibles de ser objecte de preocupació per part del sector públic.

El suport a la Compra Pública d'Innovació és un servei permanent d’ACCIÓ. Sol·licita’l!

Noves solucions

Actualment un 15% del Producte Interior Brut el genera la Compra Pública i l’objectiu és que un 3% es dediqui a la R+D i innovació. Els organismes públics compren innovació, identificant com de lluny estan les solucions demanades per estar disponibles al mercat. En funció d’aquesta distància es pot diferenciar:

Compra Pública Pre-comercial (CPP)

Contractació de serveis d'R+D en què el comprador públic no es reserva el resultat de l'R+D per al seu ús en exclusiva sinó que comparteix amb les empreses els riscos i beneficis. Amb la finalitat de dirigir el desenvolupament de solucions cap a les necessitats del sector públic concret, comparant/validant la solució alternativa sobre diversos venedors.

Compra Pública de tecnologia Innovadora (CPI)

Compra pública d'un bé o servei que no existeix en el mercat en el moment de la compra però que pot desenvolupar-se en un període de temps raonablement curt. Amb la finalitat d’actuar com a client de llançament/primer adoptant/primer comprador de solucions finals comercials innovadores nouvingudes al mercat.

El cicle complet de la innovació es considera que el formen el concepte i avaluació de la viabilitat del nou producte; la recerca i desenvolupament amb demostració i replicació comercial; i el completa la comercialització.

Licitacions destacades en Compra pública d'innovació

 • Seeking solutions to reduce accident rates among drivers. Obre en una nova finestra.

   

  This challenge calls for startups to co-develop and test-bed innovative solutions with challenge sponsors through a paid contract during the trial stage in Singapore.

      

  Tipus d'oportunitat: Open Innovation Challenge

  Entitat/Organisme que ho convoca: Enterprise Singapore, IPI Singapore

  País d'origen: Singapore

  A qui s'adreça / Què busca: Startups

  Data de vigència: 1st October 2020

  Més informació

 • Delivering Agile Command and Control. Obre en una nova finestra.

   

  Mission Command is a style of command historically used by the UK Armed Forces to plan and orchestrate operations effectively to achieve desired outcomes. In order to achieve a more agile Command and Control process they are looking for proposals which promote a shift from more traditional chains of command to more dynamic, lateral networks, with greater delegation of authority and allow exploitation of relevant information at speed.

   

  Tipus d'oportunitat: Public Procurement of Innovation

  Entitat/Organisme que ho convoca: Defence and Security Accelerator

  País d'origen: United Kingdom

  A qui s'adreça / Què busca: Private sector, academia, individuals (i.e. sole traders) and Public Sector Research Establishments (PSREs)

  Data de vigència: 1st October 2020

  Més informació

 • Insight and compensation CO2-emission in transport sector. Obre en una nova finestra.

   

  How can H&S Group provide insight into CO2-emission caused during transport and offer possible compensation options?

      

  Tipus d'oportunitat: Company’s Open Innovation Challenge

  Entitat/Organisme que ho convoca: H&S Group

  País d'origen: Netherlands

  A qui s'adreça / Què busca: Startups and SMEs

  Data de vigència: 5th October 2020

  Més informació

 • Establishment, Development, Management and Operation of a Cyber Arena for Testing in Smart Transportation. Obre en una nova finestra.

   

  Ayalon Highways’s objectives in this Tender, are to engage with a Bidder which is a professional entity holding proven know-how and experience within the smart transportation field and the cyber-attack protection and cyber security domains, who will meet the threshold conditions set out in the Tender and whose bid is awarded the highest weighted score, who shall provide the Services specified in the Tender Documents, pursuant to the provisions set forth in such.

      

  Tipus d'oportunitat: Public Procurement of Innovation

  Entitat/Organisme que ho convoca: Ayalon Highways

  País d'origen: Israel

  A qui s'adreça / Què busca: Companies

  Data de vigència: 29th October 2020

  Més informació

 • THINK4FOOD - ideas innovadoras para el desarrollo sostenible en el sector agroalimentario. Obre en una nova finestra.

   

  Think4Food es el proyecto que pone en contacto las empresas cooperativas con start-up, investigadores y el mundo académico que tienen ideas innovadoras para el desarrollo sostenible en el sector agroalimentario.El proyecto quiere apoyar los jóvenes talentos que estudian, investigan o trabajan en el campo agroalimentario, poniendo a su disposición las competencias, experiencias y relaciones del movimiento cooperativo.

      

  Tipus d'oportunitat: Reto de empresa

  Entitat/Organisme que ho convoca: Legacoop Bologna

  País d'origen: Italia

  A qui s'adreça / Què busca: Startups, estudiantes, investigadores con menos de 40 años

  Data de vigència: 30 de octubre de 2020

  Més informació

 • USAID Development Innovation Ventures (USAID DIV). Obre en una nova finestra.

   

  Development Innovation Ventures (DIV) is USAID’s open innovation programme that tests and scales creative solutions to any global development challenge. DIV is open year-round, reviews applications on a rolling basis, and funds innovations in any sector and in any country where USAID operates. Innovations funded by DIV include products, services, applications of new business or delivery models, and production processes.

      

  Tipus d'oportunitat: Others

  Entitat/Organisme que ho convoca: United States Agency for International Development (USAID)

  País d'origen: United States of America

  A qui s'adreça / Què busca: U.S. and non-U.S. organizations, nonprofit and for-profit entities, as long as the project is in a country where USAID provides funds to development efforts.

  Data de vigència: 31st December 2020

  Més informació

 • Alzheimer's Germ Quest. Obre en una nova finestra.

   

  This Alzheimer 's germ Quest Challenge seeks sto stimulate scientists to focus on persuasively demonstrating a specific microbial cause of AD.

   

  Tipus d'oportunitat: Company’s Open Innovation Challenge

  Entitat/Organisme que ho convoca: Alzheimer's Germ Quest, Inc.

  País d'origen: United States of America

  A qui s'adreça / Què busca: Entity or group of persons having the technical and financial means to produce the manufacturing prototype of the proposed design(s) and obtain Health Canada approval for them (under the interim order; the FDA equivalent to the Health Canada Interim Order may also be accepted)

  Data de vigència: 31st December 2020

  Més informació