Programes per a startups amb escoles de negoci
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programes per a startups amb escoles de negoci

Gradua la teva startup!

Tens una startup tecnològica? Fes-la més competitiva amb els programes d’acceleració de les escoles de negocis impulsats per ACCIÓ.

Consolida el teu projecte tecnològic per diferenciar-te dels competidors i, alhora, contrasta el teu model de negoci per graduar la teva empresa. Si el teu projecte té menys de tres anys de vida, escull el programa que més s’ajusta al que necessites: valida la idea de negoci, accelera el creixement o condueix el teu prototip cap a la fàbrica!  

Fusiona la tecnologia amb el coneixement de les escoles de negocis i gradua la teva startup!

Sol·licita-ho o informa't de properes convocatòries

Explica'ns el teu projecte i preparem amb tu la propera convocatòria

Programa MAP (EADA): valida la teva idea de negoci

Tens un projecte de base científica o tecnològica? El Programa MAP (Market Assessment Program) et servirà per posar a prova la teva idea de negoci! Durant sis mesos treballaràs colze a colze amb participants dels diversos programes internacionals de Màster d’EADA, dirigits per un professor expert, amb l’objectiu de realitzar un pla de negoci que et permeti acostar-te al mercat i al finançament.

Gaudiràs de 1.500 hores de treball conjunt amb un equip multicultural compromès i de més de 20 hores de formació pràctica i específica per a emprenedors. Al final del programa, tots els projectes participants presentaran les seves propostes en un Demo Day davant d’inversors i empreses potencialment interessades. A més, s’entregaran premis al “Millor Projecte” de 3.000 euros per al guanyador i 2.000 al segon classificat.

El Programa MAP es dirigeix especialment a professionals de centres de recerca públics i privats, així com a emprenedors de l'àmbit de la ciència i la tecnologia amb la intenció de crear una empresa de base tecnològica. També hi poden participar les empreses ja constituïdes que es trobin en els primers estadis de desenvolupament i els models de negoci encara per validar o que hagin d’acotar un mercat d’interès i evolucionar amb el test del mercat.

Clica aquí per parlar amb ACCIÓ i que t’assessorem o bé entra al web de l’escola de negoci per conèixer-ne més detalls.

EADA

EADA

Programa Next Tech (IQS): porta el teu prototip a la fàbrica

L’IQS Next Tech és el primer programa d’acceleració de startups amb un focus industrial i amb la premissa de portar els prototips fins a les fàbriques. Les 10 startups industrials seleccionades han d’haver desenvolupat un producte físic i rebran acompanyament durant sis mesos en tot el seu procés d’industrialització. L'objectiu és crear una primera sèrie de producció.

Per aconseguir-ho, obtindran sessions de treball individuals amb experts d’empreses industrials que els guiaran per definir el millor camí cap a la industrialització del seu producte. També treballaran la conceptualització i el desenvolupament del prototip amb professionals de departaments de producció d'empreses industrials i, junts, definiran els requisits imprescindibles per portar el prototip a fabricació. I tot plegat, amb el suport de 15 mentors especialistes en diferents àmbits de la indústria.

Alhora, les startups gaudiran de sessions de formació sobre el desenvolupament de negoci, l’àmbit legal, el màrqueting i altres matèries relacionades amb la gestió empresarial.

Al final del programa, podran presentar els seus resultats davant d’inversors i socis potencials. A més, un jurat format per personalitats destacades de l’àmbit industrial escollirà la startup industrial més prometedora de l’IQS Next Tech.

 

Clica aquí per parlar amb ACCIÓ i que t’assessorem o bé entra al web de l’escola de negoci per conèixer-ne més detalls.

IQS TECH FACTORY

IQS TECH FACTORY

Programa Empenta (ESADECREAPOLIS): accelera el creixement de la teva startup

EMPENTA és un programa d’acceleració i incubació que et permetrà multiplicar la velocitat de creixement de la teva startup. Durant sis mesos treballaràs tres eixos bàsics en tres mòduls: equip, model de negoci i finançament. Tot plegat amb 18 hores de mentoria individual amb tutors especialitzats.

En cada mòdul tindràs un mentor amb qui mantindràs reunions individuals de seguiment que complementaràs amb sessions col·lectives i casos pràctics sobre aspectes transversals de qualsevol startup: equip, pacte de socis, màrqueting i vendes o elevator pitch.

El Programa EMPENTA compta amb la metodologia àgil dissenyada per l’Enterpreneurship Institute d’ESADE, que permet adaptar el programa a les necessitats de cada startup. A més, durant la realització del programa, tindràs la possibilitat d’allotjar-te gratuïtament al coworking per a emprenedors de la Rambla de la Innovació de Sant Cugat del Vallès.

El Programa EMPENTA és obert i està buscant les 10 starups tecnològiques que participaran en aquesta edició. Pots presentar la teva sol·licitud fins al 22 de desembre.

Si ho vols, també pots clicar aquí per parlar amb ACCIÓ i que t’assessorem.

ESADECREAPOLIS

ESADECREAPOLIS