Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programa EMPENTA: accelera la teva startup

Accelera la teva startup

Si ja has creat la teva startup, ara és l’hora d’impulsar el seu creixement. Això és el que et permetrà el Programa EMPENTA, dissenyat per accelerar noves startups en fases inicials. Amb una metodologia àgil i flexible, durant sis mesos i de forma totalment gratuïta rebràs l’acompanyament de mentors experts que t’ajudaran a consolidar el teu projecte al mercat.

Organitzat per ESADECREAPOLIS i promogut per ACCIÓ i Startup Catalonia.

El Programa EMPENTA ofereix un impuls real i de qualitat a la teva startup a través d’acompanyament especialitzat focalitzat en les àrees crítiques del procés de creació de l’empresa: equip, model de negoci i finançament.

Durant sis mesos i de forma gratuïta rebràs una formació contínua adaptada a les necessitats de la teva startup. A més, obtindràs:

  • 18 hores de mentoratge individual amb tutors especialitzats
  • Reconeixement, visibilitat i difusió
  • Un espai de treball en el coworking per a emprenedors facilitat per l’Enterpreneurship Institute d’ESADE i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

El Programa EMPENTA es dirigeix a startups amb una tecnologia diferencial i/o amb un model de negoci innovador, amb prototipus finalitzat o en desenvolupament i necessitats de finançament a curt o mig termini.

Consulta’ns per conèixer-ne tots els detalls!

El Programa EMPENTA s’estructura en una metodologia àgil i flexible desenvolupada per ESADECREAPOLIS que s’adapta a les necessitats de cada startup. Durant els sis mesos de durada del programa, l’acceleració de la startup es divideix en tres mòduls: equip, model de negoci i finançament; on cada mòdul inclou classes i casos pràctics sobre aspectes transversals.

Contacta amb nosaltres per conèixer més detalls del programa!