Programa MAP
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programa MAP: valida la teva idea de negoci

Valida la teva idea de negoci

Convertir un projecte d’investigació en un model de negoci viable és el que facilita la participació al Programa MAP (Market Assessment Program). De la mà d’Eada Business School, i amb la supervisió de tècnics d’ACCIÓ, podràs portar les idees del laboratori al mercat amb un exhaustiu de pla de negoci.

Informa't sobre el Programa MAP!

El programa MAP ofereix la creació d’un pla de negoci complet que, com a resultat dels treballs dels seus equips màster, pot rebre el suport d'altres programes d'ACCIÓ i apropar-lo al mercat de capitals per al seu finançament i desenvolupament.

Alhora, els projectes participants podran presentar-se davant d’un grup d’empreses i inversors potencials, una gran oportunitat per obtenir els recursos necessaris per començar l’etapa de creixement i de desenvolupament. D’aquesta presentació en sortirà un guanyador del “Millor Projecte” (premiat amb 3.000 euros) i un finalista (premiat amb 2.000 euros).

Durant el desenvolupament del Programa MAP, els projectes seleccionats obtindran:

  • Treballar de forma assistida per un equip multicultural compromès amb el projecte, amb una implicació de 1.500 hores reals.
  •  Més de 20 hores de formació pràctica específica per als emprenedors:

- Un mòdul en Customer Discovery
- un mòdul en Tècniques de venda i negociació
- Un taller en Presentació efectiva de projectes

El Programa MAP es dirigeix a:

  • Professionals de Centres de Recerca públics i privats
  • Emprenedors de l'àmbit de la ciència i la tecnologia amb la intenció de crear una empresa de base tecnològica o que ja tinguin una empresa constituïda i es trobi en els primers estadis de desenvolupament. En aquest cas, els models de negoci han d’estar encara per validar o s’han d’acotar a un mercat de interès i evolucionar amb el test del mercat.
  • Empreses ja constituïdes i interessades a crear innovadores línies de negoci de base tecnològica com a spin-outs.

Cada projecte té assignat un equip de treball d’Eada composat per participants dels diversos programes internacionals de Màster i representants de l'equip emprenedor. Tots estan dirigits per un professor expert en el tema del projecte admès, i es complementa amb una tutoria acadèmica i un panell d'experts que el jutgen.