Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Road to Success

Acompanyament prèmium per portar la teva startup a la Champions

Qualsevol empresa pot anar a qualsevol lloc. Però les startups més ambicioses, les més especials, saben que hi ha un lloc concret, on les millors juguen la Champions. Si somies a coronar l’Alpe d’Huez, triomfar a Maracanà o guanyar la Marató de Nova York, aquest servei t’és imprescindible.

Comprova realment si el model de negoci de la teva startup és l’adequat per competir a la Champions. Explica’ns el teu projecte i descobreix com els serveis Road to Success t’ajuden a estalviar temps i diners.

Informa’t de properes convocatòries

Explica’ns el teu projecte i preparem amb tu la propera convocatòria

Descobreix les convocatòries Road to Success


Road to Boston

Aquest servei és específic per a empreses especialitzades en: eHealth, biotecnologia, farma, bioinformàtica, ciències de la vida, tecnologies mèdiques i TIC

El servei Road to Boston t’ofereix 50 hores de consultoria especialitzada amb mentors d’aquell ecosistema durant sis mesos. També podràs fer dues estades a Boston gràcies a un servei d’acompanyament avançat pensat per a empreses i startups que necessitin validar el seu model de negoci a la capital mundial de la innovació en el sector: l’estat de Massachusetts.

La regió al voltant de Boston té les principals universitats, les empreses més innovadores i els inversors més importants del món per al sector de la salut. Si la teva empresa vol jugar la Champions de la biotecnologia, la farmàcia i la salut, aquest és el lloc on ha de ser.

L’entorn de Boston és un dels ecosistemes més competitius. En condicions normals, et caldran anys d’insistència, molts contactes de qualitat i equivocar-te moltes vegades abans d’aconseguir resultats tangibles en un lloc com aquest. Amb el servei Road to Boston estalviaràs molt temps, energia i recursos amb l’acceleració d’aquest procés.

Road to Boston

Boston

El servei Road to Boston es realitza completament a mida de les teves necessitats. Durant sis mesos, mentors amb una àmplia experiència a l’ecosistema de Boston t’acompanyaran en la preparació de l'estratègia de mercat, treballaran per obrir-te portes i elaborareu els materials i presentacions necessaris. Alhora, també et prepararan per poder comunicar i fer un pitch amb els cànons d’aquesta ciutat. A més de tot això, podràs accedir als contactes necessaris per obtenir un assessorament legal competent dins el context local.

50 hores de consultoria personalitzada i dues estades a Boston per començar a obrir contactes. Valida el teu model de negoci a la capital mundial de la innovació en només sis mesos! 

Coneix l'experiència de l'empresa Bicosome en l'anterior edició del Road to Boston.

 

 

El servei Road to Boston et permetrà rebre la formació i l'assessorament d'experts d'aquell ecosistema. Alguns dels consultors i advisors que t'ajudaran són els següents:

Christa Bleyleben

Christa Bleyleben
Massachusetts Office of International Trade&Investment
Exdirectora executiva

Robert Gottlieb

Robert Gottlieb
MIT's Venture Mentoring
Mentor

Nancy J. Levy

Nancy J. Levy
Bostonlanding.us
Managing Partner

Robert Schultz

Robert Schultz
Experiència en digital health i patient advocacy
Executiu

Mercè Balcells

Mercè Balcells
MIT - Institute of Medical Engineering&Science
Principal Research Scientist

Abigail Barrow

Abigail Barrow (Advisor)
Office of Technology Commercialization and Ventures
Interim Executive Director

 

En funció de les característiques del teu projecte també podràs comptar amb el consell d'altres experts de l'ecosistema de Boston com Juan Carlos Serna, Don Hawthorne, Nova Diop o Hemmie Chang.

Apunta't al Road to Boston!

 

El servei Road to Boston s’adreça especialment a startups innovadores dels sectors eHealth, biotech farma i bioinformàtica.

El servei té un cost de 1.000 euros que no inclou els vols ni l’allotjament en les dues estades a la ciutat.

Clica aquí per sol·licitar-lo, la convocatòria és oberta fins al 24 de maig del 2018.


Road to Silicon Valley

Ets una startup tecnològica del món digital? Vols impregnar-te del dinamisme i la competitivitat de l’ecosistema digital més innovador del món? El teu destí és Silicon Valley.

El servei Road to Silicon Valley t’ofereix un intercanvi intensiu de dues setmanes a la meca de l’emprenedoria. Durant 15 dies intensos podràs conviure a les acceleradores 500 Startups i BootUP (amb Google Launchpad i SAP) per contactar amb l’ecosistema de Silicon Valley.

Amb aquest servei gaudiràs d’entrenament, mentoria i connexions directes amb alguns dels actors més destacats de l’ecosistema. A més, l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Silicon Valley t’organitzarà visites i una trobada amb catalans per facilitar contactes amb el màxim d’interlocutors.

Road to Silicon Valley

Silicon Valley

Durant les tres setmanes prèvies a l’estada a Silicon Valley rebràs una preparació específica amb consultors experts en l’ecosistema de Palo Alto. Podràs formar-te i revisar el teu pitch, definir el teu públic objectiu i la llista d’empreses que t’interessa contactar durant el viatge.

Un cop a Silicon Valley, la primera setmana realitzaràs un programa amb BootUP Ventures (més SAP i Google Launchpad). Al llarg de la seva trajectòria, BootUP ha accelerat més de 120 startups que avui tenen una valoració combinada d'aproximadament 4.000 milions de dòlars. El seu programa d’immersió connecta les necessitats de les startups amb mentors, inversors, socis corporatius i talent.

La segona setmana a Silicon Valley la viuràs a 500 Startupsel fons de capital llavor més actiu del món. Amb seu a Mountain View (Califòrnia), té programes d’acceleració de startups per fer-les créixer amb els mentors més experimentats procedents de més de 60 països i en col·laboració amb empreses de Silicon Valley. Alguns dels seus èxits més importants són l’adquisició de 350 milions de dòlars de Wildfire per part de Google o els 200 milions de dòlars de Rakuten per fer-se amb Viki.

 

 

Col·laboradors pendents de confirmar.

El servei Road to Silicon Valley s’adreça a startups tecnològiques i digitals amb producte al mercat. Especialment, a empreses dels sectors Enterprise, Digital Health, Big data, Tecnologies aplicades avançades i B2B.

El Road to Silicon Valley s’enfoca a startups en fase pre o post de Serie A i que com a mínim hagin obtingut 500.000 euros de fons invertits.

Té un cost pendent de confirmar que no inclou els vols ni l’allotjament en les dues estades a la ciutat.

Clica aquí per sol·licitar-lo o informar-te'n de properes convocatòries.