ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Finestreta Brèxit
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Finestreta Brexit

Eines empresarials per afrontar la nova realitat del Regne Unit

Fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea i ara que el Brexit és una realitat, amb acord signat, cal entendre totes les seves implicacions i resoldre tots els dubtes pendents. Com esquivar els problemes duaners? Què necessiten els meus treballadors? Com gestiono la logística un cop el Regne Unit és fora de la UE?

La Finestreta Brexit d’ACCIÓ posa al teu abast eines pràctiques i el millor acompanyament per operar amb èxit al Regne Unit i evitar imprevistos. Obre la Finestreta Brexit, consulta tot el que has de saber de l’acord, i resol tots els teus dubtes o incidències!

Què ofereix?

La Finestreta Brexit t’ofereix totes les eines necessàries per encarar els canvis al mercat britànic:

  • Consultes i Assessorament Brexit: Pregunta, consulta i parla amb els nostres experts. Explica’ns el teu dubte o el teu cas concret, l’analitzarem i t’ajudarem a identificar les accions clau per superar el Brexit, des de la preparació d’un pla de contingència fins a la identificació de nous mercats on diversificar riscos. No deixis cap dubte sense resposta.
  • Suport sobre el terreny. L'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Londres t'ajuda a identificar assessors legals, empreses certificadores, logístiques o nous socis comercials per poder seguir fent negoci al Regne Unit en el nou escenari.
  • Jornades informatives. Organitzem de forma periòdica jornades i sessions tècniques sobre el Brexit arreu del territori català. Les trobareu publicades regularment a l’Agenda d’ACCIÓ.

Supera amb èxit el Brexit: deixa que t'assessorem, resol tots els dubtes i incidències i no et quedis en offside!

Consultes i assessorament personalitzat

Dins el marc dels serveis de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització t’oferim un servei especial d’assessorament empresarial sobre el Brexit. Explica’ns què t’inquieta i hi trobarem solucions.

Logística, certificacions, duanes, regulacions laborals, aspectes financers, fiscals... Són molts els àmbits on el Brexit pot afectar la teva empresa. T’ajudarem a identificar-los i a determinar quines són les mesures més urgents per esquivar-ne les conseqüències i reconduir esforços.

Explica’ns la teva situació i ens posarem en contacte amb tu per donar resposta a les teves consultes o assessorar-te. Obre la Finestreta Brexit!

Cost i sol·licitud

Els serveis de la Finestreta Brexit no tenen cap cost per a l’empresa i s’adrecen específicament a empreses que ja tenen relacions d’algun tipus amb el Regne Unit o que tinguin interès a introduir-se en aquest mercat.

En el cas que l’Assessorament Brexit proposi actuacions concretes amb alguna de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, tant si és a Londres com en algun mercat complementari, aquests serveis seran sempre opcionals i, en cas d’executar-se, podran beneficiar-se d’un descompte addicional.

No deixis que el Brexit aturi la teva empresa: aprofita el millor assessorament, resol tot el que es preocupa i no et quedis en offside!

La Finestreta Brexit d’ACCIÓ posa al teu abast eines pràctiques i el millor acompanyament per operar amb èxit al Regne Unit i evitar imprevistos.