Finestreta Brèxit
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Finestreta Brexit

Eines empresarials per afrontar la nova realitat del Regne Unit

Autoavalua digitalment i en només 15 minuts la teva exposició al Brexit amb el nostre Termòmetre Brexit o planteja’ns els teus dubtes per rebre un assessorament personalitzat.

Fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Però què passa amb la teva empresa? Com afectarà en els teus negocis? La Finestreta Brexit d’ACCIÓ posa al teu abast eines pràctiques i el millor acompanyament per prendre la temperatura als canvis que s’aproximen, per avançar-te als esdeveniments i per reforçar la teva posició al mercat internacional.

Què ofereix?

La Finestreta Brexit t’ofereix totes les eines necessàries per encarar els canvis al mercat britànic:

 • Termòmetre Brexit: Si tens 15 minuts, aquesta eina d’autodiagnòstic en línia et permet descobrir el grau d’exposició de la teva empresa davant la sortida del Regne Unit de la UE. Respon les preguntes d’aquest formulari i rebràs un complet informe personalitzat sobre com impacta el Brexit en les àrees clau de la teva empresa.
 • Consultes i Assessorament Brexit: Pregunta, consulta i parla amb els nostres experts. Explica’ns el teu dubte o el teu cas concret, l’analitzarem i t’ajudarem a identificar les accions clau per superar el Brexit, des de la preparació d’un pla de contingència fins a la identificació de nous mercats on diversificar riscos. No deixis cap dubte sense resposta.
 • Descomptes Brexit. Per fer front al Brexit i sortir-ne reforçat, t’oferim descomptes addicionals per obrir nous mercats i diversificar el risc.
 • Suport sobre el terreny. L'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Londres t'ajuda a identificar assessors legals, empreses certificadores, logístiques o nous socis comercials per poder seguir fent negoci al Regne Unit en el nou escenari.
 • Jornades informatives. Organitzem de forma periòdica jornades i sessions tècniques sobre el Brexit arreu del territori català. Ja estan convocades:

 

Avança't al Brexit: autoavalua't, deixa que t'assessorem i no et quedis en offside!

Autodiagnòstic

Si la teva empresa té relacions d’algun tipus amb el Regne Unit, dedica els teus propers 15 minuts al Termòmetre Brexit.

Vols tenir una aproximació seriosa i ràpida del grau d’impacte del Brexit a la teva empresa? El Termòmetre Brexit és una eina d’autodiagnòstic perquè puguis disposar d’una avaluació tècnica ràpida del grau de maduresa i d'exposició al Brexit de la teva empresa.

El mecanisme és senzill. Registra’t al Termòmetre Brexit i rebràs un correu electrònic perquè tu i totes les persones que ens indiquis de la teva empresa respongueu a un complet qüestionari en línia. Pots acabar-lo d’una vegada o deixar-lo en pausa els cops que et faci falta. Al final de procés, rebràs un informe personalitzat del teu cas concret, a partir de l’anàlisi i la interpretació dels teus factors econòmics i financers, basat en la metodologia i el know-how de la consultora KPMG.

L’informe t’ofereix una anàlisi de cinc dimensions empresarials clau:

 • Estratègia i model de negoci
 • Fiscalitat i duanes
 • Marc legal i regulador
 • Organització i persones
 • Marc financer

A més, l’informe ofereix un seguit de recomanacions, adreçades al sector específic de la teva empresa i et permet comparar el teu estat amb el d’altres empreses que ja hagin realitzat el qüestionari.

 

 

Consultes i assessorament personalitzat

Dins el marc dels serveis de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització t’oferim un servei especial d’assessorament empresarial sobre el Brexit. Explica’ns què t’inquieta i hi trobarem solucions.

Logística, certificacions, duanes, regulacions laborals, aspectes financers, fiscals... Són molts els àmbits on el Brexit pot afectar la teva empresa. T’ajudarem a identificar-los i a determinar quines són les mesures més urgents per esquivar-ne les conseqüències i reconduir esforços.

Explica’ns la teva situació i ens posarem en contacte amb tu per donar resposta a les teves consultes o assessorar-te. A més, si com a resultat del nostre assessorament vols beneficiar-te dels serveis de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, durant el 2019 obtindràs un descompte de fins a un 50% addicional a les nostres tarifes ja subvencionades.

Cost i sol·licitud

Els serveis de la Finestreta Brexit no tenen cap cost per a l’empresa i s’adrecen específicament a empreses que ja tenen relacions d’algun tipus amb el Regne Unit.

En el cas que l’Assessorament Brexit proposi actuacions concretes amb alguna de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, tant si és a Londres com en algun mercat complementari, aquests serveis seran sempre opcionals i, en cas d’executar-se, podran beneficiar-se d’un descompte addicional.

Avança’t al Brexit: autoavalua’t, deixa que t’assessorem i no et quedis en offside!