No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 220. Dimecres, 27 de juny del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
5 eines digitals per impulsar la teva empresa
 

Des que les pantalles s’han imposat al paper, la nostra vida consisteix bàsicament a fer clics. Una acció senzilla, ràpida i que ja realitzem de forma instintiva. Quants clics arribem a fer al llarg del dia? Amb la voluntat de fer-ne menys i més útils, el web d’ACCIÓ posa al teu abast 5 eines digitals que ajudaran la teva empresa a fer un salt de qualitat.

Si el que et preocupa és el compte corrent, et proposem el Recomanador de finançament alternatiu. 5 preguntes, 5 clics. No necessites res més. Així de fàcil resulta descobrir quin és el proveïdor de finançament que més encaixa a les necessitats i les característiques de la teva empresa. Més de 100 possibilitats entre plataformes de crowdlending, descompte de factures, préstecs participatius, business angels o fons de capital risc amb opcions des dels 10.000 fins als 3 milions d’euros. Estalvia temps (i clics) per aconseguir el finançament més ajustat. Encara no l’has provat?

El Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals encara requereix menys clics. Només en necessites 3 que indiquin la mida de la teva empresa, l’experiència exportadora i el seu sector. Així de fàcil per conèixer els mercats on més oportunitats tindràs per vendre els teus productes. Un cop els descobreixis, només et caldrà un clic més per sol·licitar una entrevista amb els nostres experts a Catalunya i a les 40 Oficines Exteriors. T’animes a provar-lo?

Sí, d’acord. Saber on són les oportunitats no és tan senzill com aprofitar-les. Per aconseguir-ho et serà molt útil el Catalonia Trade Portal. En escassos clics podràs rastrejar entre més de 800 fonts documentals els tràmits, controls o aranzels que hauràs de superar per exportar un producte o servei a qualsevol país. També hi podràs calcular els costos d’exportació a cada mercat. A què esperes per trobar tota la informació que necessites per internacionalitzar-te?

On tampoc necessitaràs gaires clics és al Cercador d’ajuts i serveis. De forma ràpida i clara reuneix en un sol espai tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i els emprenedors ubicats a Catalunya. Consulta’l i estigues al dia de tots els ajuts en vigor!

Per acabar, reserva una estona a la inspiració. Submergeix-te al Banc de coneixement d’ACCIÓ, on hi trobaràs gairebé 1.500 continguts entre articles, entrevistes i informes que et poden ajudar a descobrir nous mercats potencials, estratègies o models de negoci. Amb només tres clics podràs filtrar per tipus de contingut, país i tema per accedir al coneixement que t'interessa.
 
Impulsa la teva empresa amb les eines digitals d’ACCIÓ!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Impulsa les idees innovadores amb els Nuclis Internacionals
 
 

No ajornis més les idees innovadores i participa als Nuclis Internacionals. Ja pots sol·licitar l’ajut per desenvolupar productes o serveis tecnològics d’alt risc amb què pots rebre fins a 125.000 euros a fons perdut per desenvolupar durant dos anys i mig el teu projecte. Descobreix les diferents línies d’ajut per projectes unilaterals i bilaterals, on podràs cooperar amb altres empreses i agents punters de recerca i innovació per fer realitat les teves idees. Participa als Nuclis!

 
 
 
Catalunya és una bona inversió
 
 
 

La Generalitat ha captat cada cinc dies un projecte d’inversió estrangera durant el 2017. Una tasca que es complementa amb els serveis d’ACCIÓ per al creixement i l’ampliació d’aquestes inversions. Si ets una empresa de matriu estrangera establerta a Catalunya, descobreix com et podem ajudar a augmentar la teva presència al país i a atreure els socis internacionals que necessites al teu costat. Consulta’n tots els detalls!

 
 
 
 
Descobreix
 
L’Argentina, destí per al tercer sector
 
 

Les entitats del tercer sector social no s’escapen de la necessitat d’internacionalitzar-se. Un dels destins més interessants on establir projectes de cooperació és l’Argentina, un país amb projectes tan emblemàtics com les “casas de encuentro”. Descobreix tots els àmbits d’actuació en aquest país i, si t’interessa, la missió prospectiva que hi organitza ACCIÓ aquest octubre.

 
 
 
Les 'startups' amb més projecció de Catalunya
 
 

Un any més el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ ha estat el punt de trobada de referència per a startups i inversors. A banda dels 21 finalistes, en el catàleg d’empreses d’enguany trobaràs els 50 projectes més prometedors de Catalunya seleccionats entre les més de 100 startups candidates al Fòrum. Consulta el catàleg de les companyies amb més futur!

 
 
 
Agenda
 
 
 
  Fine Food
Business Forum
 
 
Inscripcions fins al 29/06/18
Barcelona
 
 
 
 
 
  Presenta els teus productes al Smart City Expo World Congress  
 
Inscripcions fins al 29/06/18
Barcelona
 
 
 
 
 
Exposa els teus projectes a la fira IN3DUSTRY
 
Inscripcions fins al 29/06  Barcelona
 
 
 
 
 
Missió d’innovació a Israel: Com innovar a través de startups
 
Inscripcions fins al 30/06  Tel Aviv
 
 
 
 
 
Missió del sector dels videojocs a Corea del Sud
 
Inscripcions fins al 12/07  Seül i Busan
 
 
 
 
 
Missió del sector de la mobilitat sostenible a la fira eMove360º
 
Inscripcions fins al 02/07  Munic
 
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació de la teva pime
 
03/07/18 Tortosa
 
 
 
 
 
Entrevistes amb l’expert en finançament
 
04/07/18 Manresa
 
 
 
 
 
Formació sobre licitacions internacionals
 
 
05/07/18  Barcelona
 
 
 
 
 
Esmorzar d'Innovació: Talent, el motor de la innovació
 
 
05/07/18  Vilafranca del Penedès
 
 
 
 
 
Propietat industrial per a pimes
 
 
10/07/18 Tarragona
 
 
 
 
 
Gestió àgil de projectes, no només per al sector TIC
 
11/07/18 Barcelona
 
 
 
 
 
Entrevistes amb l’expert en finançament
 
11/07/18 Lleida
 
 
 
 
 
Presentació pràctica del
Catalonia Trade Portal
 
12/07/18 Barcelona
 
 
 
 
 
Missió prospectiva del tercer sector social a Argentina
 
Inscripcions fins al 13/07  Buenos Aires
 
 
 
 
 
Missió empresarial a la fira AllPack
 
 
Inscripcions fins al 15/07  Indonèsia
 
 
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Xangai: Del ‘Made in China’ al ‘Innovated in China’
 
 

Amb un mercat de 1.382 milions de consumidors, la Xina és la segona economia del món després dels Estats Units. Es preveu que en els propers anys la inversió xinesa en R+D superarà la de la UE i la dels EUA, i es convertirà en el número 1 del món. Si vols accedir amb eficiència i garanties a l’enorme i complex mercat xinès, l’oficina d’ACCIÓ a Xangai et pot ajudar, tant amb el teu projecte d’implantació empresarial com d’innovació internacional, entre d’altres. Informa-te’n!

 
 
 
Johannesburg: Porta d’entrada a l’Àfrica austral
 
 

Vols explorar la viabilitat dels teus negocis als països de la regió del sud d’Àfrica i, en especial, al potent mercat de la República de Sud-àfrica? Vols trobar-hi canals de comercialització, nous clients o distribuïdors? L'oficina d’ACCIÓ a Johannesburg és el teu soci imprescindible per accedir sense riscos a aquests mercats emergents. L’oficina compta amb una sòlida experiència al sud d'Àfrica en els sectors de l’alimentació, les infraestructures i la química i l’energia, entre d’altres. Explora nous mercats!

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”