Aquell article que volies llegir i al final no. El vídeo que vas desar a favorits per mirar-lo després d’acabar la feina però ha quedat enterrat entre molts d’altres. L’informe sectorial que volies repassar tant sí com no i que reposa en una pestanya oblidada del navegador.
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 222. Dimecres, 25 de juliol del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
A la platja, l’hamaca o l’avió: inspira’t amb ACCIÓ
 

Aquell article que volies llegir i al final no. El vídeo que vas desar a favorits per mirar-lo després d’acabar la feina però ha quedat enterrat entre molts d’altres. L’informe sectorial que volies repassar tant sí com no i que reposa en una pestanya oblidada del navegador.

Són molts els continguts interessants que pots trobar durant l’any al Banc de Coneixement d’ACCIÓ. Però malauradament són més dels que l’activitat del dia a dia permet consumir. Per sort, l’estiu ens ofereix una oportunitat immillorable per posar-nos al dia, recuperar el que se’ns ha passat i agafar l’aire necessari per afrontar el que queda d’any. Aquestes vacances, ja sigui a la platja, l’hamaca o l’avió: inspira’t amb ACCIÓ!

Per llegir a la platja o a la piscina

Banyador, xancletes, crema solar...i el mòbil o la tauleta per consultar còmodament els millors informes elaborats per ACCIÓ. Te'n proposem tres d'imprescindibles que podràs repassar de forma senzilla en format de presentació i amb infografies.

Per aprofitar les llargues hores de viatge

Ja sigui a l’aeroport, en un vol de llarga distància o en un tren que creua mig continent. Viatjar genera moltes hores mortes que deixaran de ser avorrides amb els tres articles i entrevistes que et proposem.

Els 3 millors vídeos per veure estirat a l’hamaca

Si el teu pla és no moure’t gaire de l’hamaca o la gandula, agafa els auriculars i recupera els tres vídeos que et destaquem d’aquesta primera meitat del 2018: coneixeràs les preguntes que t’has de fer abans d’anar a Silicon Valley, com superar les barreres en la internacionalització i una de les startups amb més potencial del país.

 
 
 
No t'ho perdis
 
Servei d’internacionalització agrupada
 
 

Tens un model de negoci consolidat localment però trobes dificultats perquè funcioni en alguns mercats exteriors? Has pensat a establir aliances per enfortir la teva proposta internacional i crear una oferta conjunta més completa? El Servei d’internacionalització agrupada t’ajuda a detectar els punts on reforçar aquesta estratègia i a trobar els millors socis per completar una oferta atractiva pels clients internacionals. Troba els aliats que et faran fort a l’exterior!

 
 
 
Troba el teu clúster!
 
 
 

Imagina un espai on trobar les eines i instruments clau per definir l’estratègia que et faci més competitiu. Un lloc on puguis conèixer les estratègies guanyadores del teu negoci, on aprendre d’altres experiències i on poder accedir a tot el coneixement del teu ecosistema empresarial. Aquest espai el trobaràs com a membre d’un clúster, una concentració d'empreses, institucions i agents relacionats en un entorn proper que competeixen i alhora cooperen. Encara no en formes part? Troba el teu clúster!

 
 
 
 
Descobreix
 
Com es financen les cooperatives
 
 

Les particularitats del model cooperatiu insten aquestes organitzacions a explorar opcions com el capital social voluntari, els títols participatius o el crowdfunding. Descobreix com es financen cooperatives tan diverses com Abacus, L’Olivera o Femmefleur.

 
 
 
Diana de tendències tecnològiques
 
 

Identificar les tecnologies que marcaran els pròxims anys és fonamental per al camí de qualsevol empresa. Aquest informe assenyala les principals tendències a tenir en compte per estar preparats per al futur; des del blockchain a la realitat augmentada, passant per la intel·ligència artificial i moltes d’altres. Descobreix-les totes!

 
 
 
Agenda
Programa de transformació cap a la indústria 4.0
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
Programa de transformació cap a la impressió 3D
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
Missió empresarial a Indonèsia en el marc de la fira AllPack
 
Inscripcions fins al 27/07/18
Jakarta
 
 
 
 
 
Missió empresarial de contractació pública a Colòmbia i Costa Rica
 
Inscripcions fins al 31/07/18
Bogotà i San José de Costa Rica
 
 
 
 
 
Reunions B2B de la fira Gamescom sobre el sector dels videojocs
 
Inscripcions fins al 15/08/18
Colònia
 
 
 
 
 
Missió empresarial als mercats de compra pública de Croàcia
 
Inscripcions fins al 14/09/18
Zagreb
 
 
 
 
 
Missió 3D Printing a la fira Formnext de Frankfurt
 
Inscripcions fins al 15/09/18
Frankfurt
 
 
 
 
 
Sales i Investor
Pitch Coaching

 
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
 
Programa de transformació cap a la mobilitat 4.0
 
Inscripcions fins al 28/09/18
Barcelona
 
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
Santiago de Xile: Gran oportunitat en el sector de l’alimentació
 
 

La indústria alimentària és una de les més potents a Xile i el país pretén augmentar les exportacions del sector agroalimentari i sofisticar-ne l’oferta per mitjà del Programa Nacional Transforma Alimentos. Això suposa grans oportunitats per a empreses catalanes que treballin amb nous ingredients i additius, amb aliments saludables i amb materials per a l’embalatge. T’interessa? Aprofita i sol·licita una entrevista per Skype amb el director de l’oficina de Xile i explica-li el teu projecte.

 
 
 
Casablanca: La connexió entre Europa i Àfrica
 
 
 

El Marroc gaudeix d'una economia oberta i diversificada que sap aprofitar la seva proximitat amb Europa. La població urbana està en continu creixement i les principals ciutats del país han de fer esforços per millorar i adaptar els seus equipaments. L’oficina d’ACCIÓ a Casablanca ha impulsat més de 400 projectes catalans de pràcticament tots els sectors i pot acompanyar-te amb el teu pla d’expansió cercant-te clients, facilitant-te una agenda de contactes o estudiant el mercat del teu sector, entre d’altres. Contacta’ns i te n’informem.

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la Competitivitat de l'Empresa - ACCIÓ
   Sol·licita'n la baixa
  Recomana
  Informació legal