No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 226. Dimecres, 24 d'octubre del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Tornen els cupons:
Subvencions per als teus primers passos en l’exportació
 

Empreses de Catalunya, els cupons a la internacionalització ja són aquí. Un any més torna aquest descompte econòmic directe que pots bescanviar pels serveis d’un expert. Més de 600 pimes ja l'han fet servir els darrers anys! Amb els cupons, podràs posar en marxa el teu projecte d’exportació o, dit d’una altra manera, t’ajudaran a aconseguir les teves primeres vendes als mercats internacionals. Estigues alerta, el termini per obtenir-los comença aquest divendres, 26 d’octubre. Consulta les condicions i prepara la teva sol·licitud per aconseguir-los abans que s’acabin!

T'agradaria contractar un export manager? Vols elaborar un pla de promoció internacional? Necessites dissenyar o posicionar la teva pàgina web per al públic internacional? Aquests són només alguns exemples dels serveis que pots contractar amb els cupons a la internacionalització. Escull el que t’interessa, contacta amb l’agent acreditat per ACCIÓ amb qui vols treballar i presenta la teva sol·licitud.

Els cupons a la internacionalització ofereixen un ajut màxim de 4.000 euros. Fins a aquesta xifra, pots sol·licitar més d’un cupó. De fet, només hauràs d’abonar el 20 % del cost del servei, la resta queda coberta amb el teu cupó. No dubtis més i aprofita aquesta oportunitat per engegar el teu negoci internacional!

Si no has exportat mai, tens poca experiència en aquest camp o la teva facturació a l’exterior no arriba al 15 %, els cupons a la internacionalització són el teu passaport cap a nous mercats. Recorda: pots començar a sol·licitar el teu cupó a la internacionalització des d’aquest mateix divendres. Aprofita aquests dos dies per analitzar els requisits, triar el teu proveïdor acreditat i prepara’t per demanar-lo de seguida que s’obri la convocatòria. Tingues en compte que els últims anys el pressupost d’aquest ajut s’ha exhaurit en poques setmanes. Afanya’t i no et quedis sense el teu cupó!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Cupons a la innovació
 
 
 

Els cupons no només t’ajuden a començar a vendre a l’exterior, també t’obren la porta de la innovació. Tens fins a cinc tipus diferents de cupons: d’innovació, tecnologia, economia circular, fiscalitat o propietat industrial. Tots ells t’ofereixen un descompte directe per obtenir els serveis d’un expert en innovació acreditat per ACCIÓ. Escull la tipologia de cupó que t’interessa, el proveïdor amb qui vols treballar i prepara la sol·licitud per aplicar-hi abans que s’acabin!

 
 
 
Últimes reunions de l'any amb els directors d'oficines
 
 

Tanca aquest 2018 obrint nous horitzons per a la teva empresa. Durant aquests darrers mesos de l’any tens l’oportunitat de reunir-te amb la gran majoria dels directors de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ en diversos punts de Catalunya. Repassa la llista d’entrevistes disponibles i, en funció dels mercats que més t’interessin, concerta totes les trobades que desitgis per plantejar-los els teus objectius, dubtes i ambicions. No deixis escapar aquesta oportunitat!

 
 
 
 
Descobreix
 
L’empenta per desencallar els obstacles de l’exportació
 
 

Cinc empreses ens expliquen l’ajuda que han rebut de l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització, que ja resol de forma ràpida i eficaç els dubtes i obstacles en els processos per fer negoci al món de les companyies catalanes. Descobreix com superar qualsevol barrera!

 
 
 
Baula, l’aspirina per fer una neteja ecològica
 
 

Aquesta empresa comercialitza pastilles efervescents que, un cop dissoltes a l’aigua, es converteixen en un eficaç i sostenible mètode de neteja. Un producte que ja ha arribat a Alemanya i a Sud-àfrica amb l’impuls de l’ajut Startup Capital d’ACCIÓ. Descobreix la seva història!

 
 
 
Agenda
 
 
Pitch Sessions per a trobar socis per a l'Smart, Green and Integrated Transport
 
Inscripcions fins al 30/10/18
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
 
 
Brokerage Event en el marc del Smart City EWC i del IWater
 
Inscripcions fins al 30/10/18
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
 
 
Startup Rut4: Les 4 fases d’acceleració de la startup
 
31/10/18
La Bisbal d’Empordà
 
 
 
 
Brokerage Event en el marc de la fira MEDICA
 
Inscripcions fins al 05/11/18
Düsseldorf
 
 
 
 
Taller de revisió de propostes d'Horizon 2020
 
06/11/18
Barcelona
 
 
 
 
Reunions amb directors d’oficines novembre 2018
 
12-23/11/18
Arreu del territori
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Johannesburg
 
  • Sud-àfrica és l'economia més avançada de l'Àfrica subsahariana; amb una indústria madura, infraestructures de qualitat i diversificació econòmica.
  • Un mercat avançat que presenta oportunitats en el sector energètic, en la salut, els equipaments mèdics i en altres indústries del transport.
  • Tens mitja dotzena d'oportunitats de negoci concretes detectades per l'oficina de Johannesburg al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a Sud-àfrica? Sol·licita una entrevista amb el director de l'oficina i explora-hi les teves oportunitats!

 

 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 
Generalitat de Catalunya
Agència per la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ
 
Recomana   Recomana
Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ   Vull deixar de rebre tots els correus d'ACCIÓ
Recomana   Vull modificar les meves dades
Informació legal   Informació legal
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”