Delegació de l'Alt Penedès, Garraf i Maresme
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Delegació de l'Alt Penedès, Garraf i Maresme

Des de la delegació de l’Alt Penedès, Garraf i Maresme es treballa per conèixer de primera mà les necessitats de les empreses, per detectar oportunitats de negoci i per adequar els instruments d’ACCIÓ a la realitat local.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la delegació de l’Alt Penedès, Garraf i Maresme.

Des de la delegació de l'Alt Penedès, Garraf i Maresme t'ajudem a fer negoci a ...

  • L'Alt Penedès
  • El Garraf
  • El Maresme

Activitats a l'Alt Penedès, Garraf i Maresme

Consulta la informació d'activitats anteriors

La teva delegació a l'Alt Penedès, Garraf i Maresme

L’Alt Penedès, el Garraf i el Maresme compten amb un teixit empresarial format bàsicament per pimes i micro empreses dedicades al sector dels serveis i a l’industrial. Les activitats estratègiques de les tres comarques estan molt diversificades, i van des del sector vitivinícola, fins al tèxtil, el sociosanitari o el farmacèutic.

Les empreses exporten a mercats propers europeus com França, el Regne Unit o Alemanya, però també cap als Estats Units, diversos països àrabs o el Japó. El territori també compta amb centres tecnològics que conformen un ecosistema innovador.

La delegada, Cristina Fabián, és llicenciada en Història Contemporània per la UB i diplomada-BBA en Ciències Empresarials, Màrqueting i Relacions Públiques per l’Institut International de Communication de París. Abans d’incorporar-se a ACCIÓ va ser Product Manager de Finances, Administració i Recursos Humans a IWS, Secretariat Internacional de la Llana.

La delegació d'Alt Penedès, Garraf i Maresme

Ubicació

Passeig de Gràcia, 129
08008 BarcelonaContacta'ns

Alt Penedès, Garraf i Maresme
93 476 72 51

Alt Pirineu i Aran
973 35 55 52

Catalunya Central
93 693 02 09

Girona
872 97 59 91

Lleida
973 24 33 55

Tarragona
977 25 17 17

Terres de l'Ebre
977 49 54 00