Delegació del Pirineu
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Delegació de l'Alt Pirineu i Aran

Des de la delegació de l’Alt Pirineu i Aran es treballa per conèixer de primera mà les necessitats de les empreses, per detectar oportunitats de negoci i per adequar els serveis d’ACCIÓ a la realitat local.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la delegació de l’Alt Pirineu i Aran.

Des de la delegació de l'Alt Pirineu i Aran t'ajudem a fer negoci a ...

  • L'Alt Urgell
  • L'Alta Ribagorça
  • La Cerdanya
  • El Pallars Jussà
  • El Pallars Sobirà
  • La Val d'Aran

La teva delegació a l'Alt Pirineu i Aran

El teixit empresarial a l’Alt Pirineu i Aran compta amb més de 3.500 empreses, i se centra bàsicament en els sectors de l’hostaleria, el comerç, la construcció, les indústries manufactureres, l’agricultura i la ramaderia. La majoria d’empreses són de dimensions reduïdes, de caràcter familiar, amb capacitat d’emprendre i amb fort compromís vers el territori. Un dels sectors tractors és l’agroalimentari, present a les sis comarques.

Entre els productes emergents trobem la carn de vedella i de xai ecològiques i la producció de vins i cerveses artesanes. La internacionalització està lligada a les empreses i cooperatives més grans dels sectors agroalimentari, elèctric i forestal. Els principals mercats d’àmbit internacional són França, Andorra i la resta d’Europa.

El delegat de l'Alt Pirineu i Aran és David Torrelles, te formació especialitzada de Postgrau en administració i direcció d’empreses, direcció de màrqueting i vendes per EUNCET-UPC i Executive MBA per ESIC. La seva trajectòria professional s'ha centrat en tasques de responsabilitat de negoci així com de direcció comercial i vendes en empreses com Vivendum o LIDL.

La teva delegació a l'Alt Pirineu i Aran

Ubicació

Passatge Alsina, 3,
25700 La Seu d'UrgellContacta'ns

Alt Penedès, Garraf i Maresme
93 476 72 51

Alt Pirineu i Aran
973 35 55 52

Catalunya Central
93 693 02 09

Girona
872 97 59 91

Lleida
973 24 33 55

Tarragona
977 25 17 17

Terres de l'Ebre
977 49 54 00