• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Londres (Ref. LN)

Vols fer pràctiques a Londres?

Imprescindible complir amb els requisits generals d’accés a les pràctiques no laborals a l’estranger.

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Negocis i Màrqueting Internacionals, Relacions Internacionals, Comerç Exterior o similar.
  • Anglès C1

Data d’incorporació prevista: 2n semestre 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant la referència Ref. LN:

  • Currículum vitae
  • Carta de motivació
  • Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o resguard de pagament dels drets d'expedició del títol.

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

La Núria ja ha fet pràctiques a Londres

Núria, becària 2018-2019 de l’Oficina Exterior de Londres

"Aquests últims mesos a l’oficina d’ACCIÓ a Londres han estat plens d’aprenentatges personals i laborals. He tingut l’oportunitat de treballar conjuntament amb l’equip de professionals de Londres que m’han acollit amb els braços oberts des del primer dia i m’han ensenyat moltes cares del comerç internacional. He pogut treballar en diferents projectes, estar en contacte amb sectors ben diversos i aportar el meu granet de sorra en cada una de les activitats en que he participat.

A més a més, Londres és una de les ciutats més dinàmiques d’Europa que la fa molt interessant tant per als negocis com per l’oci. Mai se t’acaben les opcions per a seguir descobrint cultura, esports, natura o oci.

Recomano aquestes pràctiques al 100% i animo a tothom a participar-hi!"

Núria, becària 2018-2019 de l’Oficina Exterior de Londres

La Clara ja ha fet pràctiques a Londres

La Clara ja ha fet pràctiques a Londres

Londres és una ciutat immensa, que mai s’acaba. Ofereix un gran ventall d’activitats tant a nivell professional com lúdic, amb una important diversitat cultural. Això dona l’oportunitat de conèixer gent d’arreu del món i d’entorns diversos.

ACCIÓ Londres segueix el ritme de la ciutat. És una oficina que permet tenir una visió molt global tant de l’economia catalana com britànica, ja que es treballen les tres àrees (internacionalització, innovació, i inversions). Cada persona de l’equip es complementa amb la resta i la col·laboració constant fa que tothom treballi pel mateix objectiu.

Clara, becària Oficina Exterior de Londres 2016-2017

 

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.