• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Mèxic (Ref. MX)

Vols fer pràctiques a Mèxic?

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Negocis i Màrqueting Internacionals, Relacions Internacionals o similar.
  • Anglès B2.

Data d’incorporació prevista: març 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant la referència Ref. MX:

  • Currículum vitae.
  • Carta de motivació.
  • Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o certificat substitutori del títol.

 

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

L'Elena ja ha fet pràctiques a Mèxic

L'Elena ja ha fet pràctiques a Mèxic

Mèxic és un país que enamora i del qual no vols marxar. Cada racó, cada persona i cada situació és un món, una de les millors experiències que podràs viure i que et faran créixer com a persona i professional, rodejat d’un equip fantàstic i amb l’oportunitat de coincidir amb persones que acabaran sent com família. Val molt la pena endinsar-se en la cultura mexicana!

 

Elena, becària Oficina Exterior de Mèxic 2016-2017

 

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.