• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Montreal (Ref. MT)

Vols fer pràctiques a Montreal?

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Negocis i Màrqueting Internacionals, Relacions Internacionals o similar.
  • Anglès i francès nivell C1.

Data d'incorporació prevista: 2n semestre 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant a l’assumpte de l'email la referència Ref. MT:

  • Currículum vitae
  • Carta de motivació
  • Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o resguard de pagament dels drets d'expedició del títol.

 

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

 

L'Anna ja ha fet pràctiques a Montreal

L'Anna ja ha fet pràctiques a Montreal

Realitzar les pràctiques a l'oficina de Montreal és una oportunitat única per viure durant nou mesos en una ciutat considerada com una de les més creatives, dinàmiques i vives d’Amèrica del Nord. Durant aquest temps podràs gaudir de totes les estacions de l'any canadenques i de les temperatures i activitats que aquestes comporten. Des de paddle board, trecking i kayak durant l'estiu fins a tubing sobre gel, esqui i patinatge a l'hivern. A l'oficina l'equip és fantàstic. Aprens moltíssim i et permet participar en totes les tasques que s'hi realitzen. A més, totes les noves idees són benvingudes, aprens molt sobre el mercat nord-americà i és un primer pas molt enriquidor per començar la teva carrera professional. El nostre dia a dia és una barreja d'anglès, francès, castellà i català que ens permet interactuar amb moltes cultures i gent d'orígens molt diferents. Jo actualment formo part de l'equip, així que ens veiem al setembre!

Anna, becària de l’Oficina Exterior de Montreal 2017-2018.

La Laia ja ha fet pràctiques a Montreal

La Laia ja ha fet pràctiques a Montreal

"Mont-real és una ciutat activa, dinàmica, acollidora, cultural, divertida i, tot i tenir un llarg i intens hivern ningú i ni res s'atura! La meva estada a Montreal m'ha permès descobrir la ciutat però, també altres indrets molt peculiars de la província del Quebec i altres ciutats del Canadà. Un país amb una natura i uns paisatges increïbles!
A l'oficina d'ACCIÓ tindràs l'oportunitat d'aprendre sobre el mercat canadenc i de conèixer de primera mà el "doing business in North America". L'equip de Mont-real, et permetrà de formar part en projectes molt diversos i t'ajudarà a créixer professionalment. Immensament agraïda!
Sense cap dubte aquestes pràctiques han estat una fantàstica manera d'iniciar la meva carrera professional i de viure una gran experiència!"

Laia, becària a l’Oficina de Montreal 2016-2017

 

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.