• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nova York - Trade (Ref. NYT)

Vols fer pràctiques a Nova York?

Aquesta plaça de pràctiques està orientada a donar suport als projectes d’Internacionalització empresarial de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Nova York.

Requisits específics

  • Grau en Economia, ADE, Negocis i Màrqueting Internacionals, Relacions Internacionals, Enginyeria o similar.
  • Anglès C1

Data d’incorporació prevista: 2n semestre 2020

Les persones interessades en aquestes pràctiques cal que enviïn la documentació següent a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant a l’assumpte de l’email la referència Ref. NY:

  • Currículum vitae
  • Carta de motivació
  • Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
  • Títol o resguard de pagament dels drets d'expedició del títol.

No s'acceptarà cap candidatura que no tingui tots els documents sol·licitats.

El Pau ja ha fet pràctiques a Nova York

Pau, becari de l’Oficina de Nova York 2018-2019

Aquests darrers mesos a Nova York han estat una experiència increïble, la gran diversitat de cultures i oportunitats que hi ha a la ciutat es veu reflectida a la varietat de projectes que es porten des de l’oficina d’Acció. Juntament amb l’encant i l’actitud de la pròpia cuitat, fa que gaudeixis de moltes cares de la mateixa moneda. Ha estat un plaer compartir aquest repte professional i personal amb l’equip de l’oficina de Nova York!

Pau, becari de l’Oficina de Nova York 2018-2019

Tens tota la documentació?

Presenta la teva candidatura

Vols fer pràctiques a Nova York?

En l'àmbit d'innovació

Nota: No s’acceptaran candidatures que no estiguin vinculades a una vacant concreta.

Consulta els requisits imprescindibles per accedir a les pràctiques

 

En el cas que vostè es presenti a una vacant, l’informem que L’AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA, ACCIÓ, és l’entitat responsable del tractament de les dades contingudes en el seu CV i facilitades per vostè a ACCIÓ amb la finalitat de valorar i gestionar la seva candidatura per a treballar a ACCIÓ, així com l’aplicació, a petició seva, de les mesures precontractuals entre vostè i ACCIÓ. També l’informem que vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de l’adreça postal a Passeig de gràcia, 129, CP 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat.

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot consultar el següent document.