ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum d'Inversió 2017

Casos d'èxit

El Fòrum d’Inversió representa anualment l’impuls que fa realitat molts somnis. En les últimes edicions, els projectes que s’hi han presentat han aconseguit aixecar 161 milions d’euros. Contactes, sinergies, possibles aliances... Tot això és el que et pot aportar l’ecosistema del Fòrum d’Inversió.

Aquí pots veure alguns dels protagonistes del Fòrum d’Inversió:

Javier Juncadella, CEO de Nektria

L’empresa guanyadora del Premi Fòrum d’Inversió 2016 ha aixecat recentment una ronda de finançament de 2 milions d’euros.

Kiko Fàbregas, Country Manager de Call2World

Call2World és un operador global de telefonia capaç d’aportar solucions innovadores a les necessitats de l’empresa.

Dr. Enrique Llaudet, CEO de Leukos Biotech

Leukos Biotech està desenvolupant un nou tractament no tòxic, que actua sobre les cèl·lules mare leucèmiques i evita les recaigudes (LK-01). Es tracta d’un medicament ja aprovat per a una altra malaltia; per tant, el seu desenvolupament és ràpid i econòmic.

Josep Cester, CEO de PlacetoPlug

Place to plug ha desenvolupat una plataforma per carregar el teu cotxe elèctric a qualsevol lloc. Els usuaris podran conèixer l’estat dels punts o trobar-ne de nous, reservar-los i activar-los des del mòbil. Interoperabilitat a tots els nivells. Amb un model col·laboratiu, també podran carregar on no disposin de punts públics.